Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

To je ale nádielka! Prsia slávnej herečky kričia: Pomóóóc

Elizabeth Hurley Zobraziť galériu (6)
Elizabeth Hurley (Zdroj: Instagram EH)

LONDÝN - Dráždi aj po päťdesiatke! Elizabeth Hurley (54) má postavičku, ktorej sa nedá nič vyčítať, a tak niet divu, že sa nevyhýba obtiahnutým šatám. Tie, ktoré si vzala na poslednú párty, ale pôsobia, akoby poriadne mučili jej prednosti...

26. decembra majú v Británii takzvaný Boxing Day. Vtedy ľudia dávajú darčeky poštárom, kuriérom a ďalším ľuďom pracujúcim v službách. A tiež sa robia večerné párty. Jednej takej sa zúčastnila aj herečka Elizabeth Hurley. 

Tá je aj po 50-ke stále pôvabná a udržiava sa vo forme. Na včerajšej párty ale pôsobila trochu vyzývavo a lacno. Zvolila totiž šaty, z ktorej jej takmer vypadli prsia. Tie nepochybne podľa fotografií zverejnených na Instagrame v tomto oblečení dosť trpeli a určite sa nevedeli dočkať slobody. 

To je ale nádielka!
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Instagram EH)

Aspoň zapózovať mohla Liz trochu viac ako dáma. Ale jej fanúšikom to vôbec neprekážalo. Označili ju za najkrajšiu ženu na svete a skladali jej komplimenty, že je veľmi sexi. 

To je ale nádielka!
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Instagram EH)

Našiel sa však aj taký, ktorý si všimol to, čo bolo očividné. „Buď sa šaty zmenšili alebo niečo iné sa zväčšilo,” napísal jeden z mužov k fotografiám. 

Viac o téme: Elizabeth HurleyLiz Hurley
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu