Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Pikantný pozdrav slávnej krásky: Pozrite sa, veď ona je nahá!

Kylie Jenner ako milujúca mamička. Zobraziť galériu (8)
Kylie Jenner ako milujúca mamička. (Zdroj: Instagram)

TURKS AND CAICOS ISLANDS - Oblečený mala len klobúk! Kylie Jenner (21) patrí medzi najvplyvnejšie hviezdy instagramu. Asi nikoho preto neprekvapí, že na tejto sociálnej sieti je takmer denne aktívna. V uplynulých dňoch potešila najmä mužských priaznivcov, ktorým poslala poriadne dráždivý pozdrav. Čo naň hovoríte?

Kylie Jenner je síce najmladšou z klanu Kardashianiek, avšak majetkom môže smelo konkurovať najväčším boháčom. Podľa magazínu Forbes sa totiž spoločne s raperom Jay-Z nachádza na piatom mieste v rebríčku najbohatších celebrít. Hodnota ich majetkov je zhruba 900 miliónov dolárov.   

Aktuálne sa podnikavá Kardashianka hlási o slovo novou značkou zameranou na starostlivosť o pleť. Pri tej príležitosti usporiadala špeciálny luxusný výlet pre skupinku svojich kamarátok. Pri pohľade na instagramové príspevky, niet pochýb, že ide o poriadne drahý špás. Nuž, Kylie si to môže dovoliť...

Rovnako tak aj pózovanie v Evinom rúchu. Dôkazom je fotka, ktorá vyvolala medzi jej priaznivcami poriadne nadšenie. Kylie totiž zapózovala s obrovským klobúkom na hlave. Ten jej zakrýval tvár, no celé telo mala odhalené. 

Pikantný záber komentovali aj jej sestry a iné celebrity. Fanúšikovia vedú diskusie o tom, či bola Kylie počas pózovania celkom nahá, alebo mala na sebe poriadne úsporné nohavičky. Aký je váš názor?

Kylie Jenner poslala fanúšikom takýto pikantný pozdrav.
Zobraziť galériu (8)
Kylie Jenner poslala fanúšikom takýto pikantný pozdrav.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Kylie Jenner
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu