Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Leoš Mareš uznal, že bol blbec: Veľké ospravedlnenie!

Leoš Mareš Zobraziť galériu (7)
Leoš Mareš (Zdroj: Instagram)

PRAHA - Leoš Mareš (43) je roky označovaný za najlepšieho českého moderátora. Je naozaj populárny a na sociálnych sieťach má obrovskú fanúšikovskú základňu. Ľudia ho majú radi aj preto, že vie nezištne pomôcť a uplatniť svoj vplyv aj v rámci pomoci druhým. Aj on však mal obdobie, keď sa k ľuďom správal ako blbec.

Leoš Mareš patrí k najlepšie zarábajúcim moderátorom a zarába aj cez Instagram. Môže si teda dovoliť luxusný život. Často však na jeho profile vidno, že pomáha ľuďom, alebo niekomu na žiadosť blízkych urobí radosť na narodeniny. Má preto mnoho obdivovateľov. 

Niektorí si však nedávno spomenuli na negatívne zážitky, ktoré majú so známym moderátorom. K niektorým bol arogantný a správal sa doslova ako bbec, ktorý si myslí, že je niečo viac. 

Leoš Mareš uznal, že
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: Instagram LM)

Portál prask.tv zverejnil niekoľko konverzácií, v ktorých ľudia Leošovi pripomenuli, aké negatívne pocity z neho kedysi mali. Niektorým príbehom samotný Mareš nechcel veriť, pri iných priznal, že si na ne spomína. S pokorou sa však všetkým ospravedlnil. A to chce teda naozaj silný charakter. 

Leoš Mareš uznal, že
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: Instagram LM)

Viac o téme: Leoš Mareš
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu