Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Najskôr zvádzala v priesvitnom, potom.... Preboha, Naomi, to je krv?!

Naomi Campbell Zobraziť galériu (19)
Naomi Campbell (Zdroj: SITA)

LONDÝN - Vie ako zaujať! Naomi Campbell (49) je súčasťou modelingu a šoubiznisu už dlhé roky. Je samozrejmé, že kdekoľvek sa objaví, hneď na seba strhne pozornosť. Inak tomu nebolo ani počas uplynulého víkendu, keď sa na podujatí Fashion For Relief predviedla v poriadne zaujímavých outfitoch. Čo na ne hovoríte?

Naomi Campbell je v modelingu pojmom. Krása a šarm však nie je to jediné, čo v prípade Čiernej gazely stojí za zmienku. Slávna manekýnka má tiež dobré srdce a podporuje viaceré charitatívne projekty. 

Spomenúť možno koncept s názvom Fashion For Relief, ktorému sa venuje už od roku 2005. Naomi aj v týchto dňoch usporiadala charitatívnu módnu šou v rámci londýnskeho týždňa módy. Na podujatí nechýbali celebritní hostia. Campbell prišli podporiť napríklad herec Pierce Brosnan, modelky Stella Maxwell, Cindy Bruna, či neter Lady Diany - Kitty Spencer. 

Hoci hostia na slávnostnom koberci predviedli zaujímavé kreácie, značná pozornsť bola sústredná práve na Naomi. Tá mala oblečený odvážny model z priesvitnej látky. 

Naomi Campbell odvaha nechýba. Ptvrdila to aj v týchto dráždivých šatách.
Zobraziť galériu (19)
Naomi Campbell odvaha nechýba. Ptvrdila to aj v týchto dráždivých šatách.  (Zdroj: SITA)

O čosi menej provokatívny, ale rovnako zaujímavý outfit si Naomi dala na seba, keď sa presúvala na párty, ktorá sa po módnej šou konala. Slávna modelka stavila na biele šaty "ozdobené" aplikáciou navodzujúcou dojem, že ju niekto postrelil.

Naomi Campbell sa vybrala na párty v takýchto zaujímavých šatách.
Zobraziť galériu (19)
Naomi Campbell sa vybrala na párty v takýchto zaujímavých šatách.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Naomi Campbell
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu