Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Vydatá herečka v sexi šatách: Maxi výstrih a... Veď tej žene vidno zadok!

Priyanka Chopra Jonas Zobraziť galériu (6)
Priyanka Chopra Jonas (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES - Odvážnych kreácií sa nebojí! Reč je o herečke Priyanke Chopra Jonas (36), ktorá zavítala na premiéru dokumentu Chasing Happiness oblečená v rafinovaných šatách, ktoré dokonale zvýraznili jej sexepíl. Manželka speváka Nicka Jonasa (26) pútala pozornosť odhalenými vnadami a stehnami. Čo na jej outfit hovoríte?!

The Jonas Brothers - zoskúpenie ktoré tvoria bratia Nick, Joe a Kevin sa najnovšie prihovárajú fanúšikom s dokumentom Chasing Happiness. Hoci sa ako kapela v minulosti rozpadli, ich cesty sa opäť zišli. Pred kamerami odkryli i svoje súkromie a hovoria tiež o tom, ako ich život ovplyvnila láska a partnerky.

Tie im robili na slávnostnom koberci spoločnosť. Jednoznačne najviac zaujala Nickova manželka - Priyanka Chopra. O 10 rokov staršia herečka z Indie totiž stavila na odvážne šaty s hlbokým výstrihom a vysokým rázporkom. Ten odhaľoval nielen tmavovláskine stehná, ale pri chôdzi dokonca aj časť jej zadočku. 

A hoci by niektorí muži neboli nadšení, že ich manželku vsetci očumujú, Nick s tým nemá žiaden problém. Dokonca je na svoju krásnu polovičku pyšný. A to právom, čo poviete?

Priyanka Chopra Jonas vystavila na obdiv svoje krivky v sexi śatách.
Zobraziť galériu (6)
Priyanka Chopra Jonas vystavila na obdiv svoje krivky v sexi śatách.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Priyanka Chopra Jonas
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu