Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

NOČNÁ MORA prominentnej rodinky: Luxusné sídlo im zamorila pleseň!

Priyanka Chopra a Nick Jonas Zobraziť galériu (2)
Priyanka Chopra a Nick Jonas (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Riešia poriadne nepríjemnosti! Spevák Nick Jonas (31) a jeho krásna manželka Priyanka Chopra (41) sa museli spoločne aj s ich dcérkou vysťahovať z ich prepychového sídla. V dome sa totiž začali tvoriť nebezpečné plesne a vznikli tam tiež problémy s únuko

Sedem spální, deväť kúpelní, kuchyňa ako pre šéfkuchára, vínoteka s regulovanou teplotou, kryté basketballové ihrisko, domáce kino, bowlingová dráha, biliardová miestnosť, bazén, či vlastné kúpele... To všetko je možné nájsť v luxusnom sídle, ktoré si dvojica v septembri 2019 zadovážila za 20 miliónov dolárov. 

Časom sa však k tomu pridal nechcený bonus v podobe plesní a vážnym problémom s vodou a potrubím. „To malo za následok, že dom sa stal neobývateľný a zo zdravotného hľadiska nebezpečný,” uviedol pre Page Six dobre informovaný zdroj.  

Ako dodal, prominentný párik sa spoločne so svojou 2-ročnou dcérkou presťahoval a celý problém s luxusnou nehnuteľnosťou má v rukách súd. Dvojica sa v žalobe domáha náhrady škody. Presné náklady ešte neboli stanovené, na sídle momentálne prebiehajú opravy a úpravy. 

 Nick Jonas a Priyanka Chopra s ich dcérkou
Zobraziť galériu (2)
Nick Jonas a Priyanka Chopra s ich dcérkou  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Priyanka ChopraNick Jonas
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu