Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Krásna herečka o plastikách: Nútili jej silikóny, operácia nosa skončila katastrofou!

Ilustračné foto Zobraziť galériu (7)
Ilustračné foto (Zdroj: pixabay.com)

LOS ANGELES - V roku 2000 sa Priyanka Chopra (38) stala najkrajšou ženou sveta, keď vyhrala súťaž Miss World. Kráska je dnes známa aj ako herečka a manželka speváka Nicka Jonasa (28). V týchto dňoch jej vychádza kniha, v ktorej hovorí aj o poriadne nepríjemných spomienkach.

Aj keď Priyanka Chopra získala v roku 2000 titul Miss World, našli sa jedinci, ktorým sa predsa len nezdala celkom dokonalá. Krásna modelka túžila aj po kariére herečky. To sa jej napokon podarilo. Avšak na svoje začiatky nespomína práve v najlepšom. 

Priyanka Chopra ako Miss World 2000.
Zobraziť galériu (7)
Priyanka Chopra ako Miss World 2000.  (Zdroj: profimedia.sk)

„Istý režisér a producent mi po pár minútach rozhovoru povedal, aby som sa postavila a urobila otočku. Dlho a intenzívne na mňa pozeral, hodnotil ma a potom povedal, že by som si mala dať spraviť silikóny, upraviť bradu a mierne zväčšiť zadok. Vraj, že keď chcem byť herečkou, mala by som sa nechať upraviť a že v L. A. pozná skvelého odborníka. Môj vtedajší manažér s ním súhlasil,” uvádza vo svojej knihe tmavovláska, ktorá priznáva, že táto skúsenosť mala negatívny vplyv na jej sebavedomie.

Keď je reč o plastických operáciách, Priyanka má priam hororovú skúsenosť. Lekár si všimol v jej nosnej dutine výrastok, ktorý navrhol odstrániť pri bežnom chirurgickom zákroku. „Omylom mi však poškodil nosný mostík. Môj pôvodný nos bol preč a moja tvár vyzerala úplne inak. Nebola som to vôbec ja. Bolo to príšerné!” prezradila Priyanka, ktorá kvôli tomu prišla o dve filmové úlohy a musela podstúpiť viacero korektívnych operácií. 

Galéria: Priyanka Chopra je krásna žena.

Priyanka Chopra má knihu s názvom Unfinished.
Zobraziť galériu (7)
Priyanka Chopra má knihu s názvom Unfinished.  (Zdroj: Instagram)

 

Viac o téme: Priyanka Chopra
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu