Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Predčasný pôrod, 100 dní na JIS-ke: Promi párik po roku ukázal dcérku... Je NÁDHERNÁ!

Priyanka Chopra a Nick Jonas Zobraziť galériu (8)
Priyanka Chopra a Nick Jonas (Zdroj: SITA/Photo by Jordan Strauss/Invision/AP)

LOS ANGELES - Má za sebou svoj debut v spoločnosti! Nie je žiadnym tajomstvom, že spevák Nick Jonas (30) a jeho krásna manželka - Priyanka Chopra (40) si po narodení dcérky prešli náročnými chvíľami plnými strachu. Dievčatko sa totiž narodilo predčasne... V pondelok však svoju princezničku prvýkrát hrdo ukázali svetu.

Stalo sa tak pri príležitosti toho, ako na Hollywoodskom chodníku slávy bola odhalená hviezda formácie Jonas Brothers, v ktorej Nick pôsobí. Slávnostného ceremoniálu sa zúčastnili nielen úspešní interpreti, ale ja ich krásne partnerky s detičkami. 

Predčasný pôrod, 100 dní
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: SITA)

Značná pozornosť smerovala najmä ku krásnej Priyanke Chopra, ktorá mala v náručí dcérku Malti Marie. Verejnosť mala vôbec prvýkrát možnosť vidieť dieťatko dvojice, ktoré im vynosila a porodila náhradná matka. Pyšní rodičia svoju princezničku patrične vyobliekali a vzerala naozaj úžasne. 

Predčasný pôrod, 100 dní
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: SITA)

Predčasný pôrod, 100 dní
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: SITA)

„Moja nádherná manželka, prinášaš pokoj do tohto bláznivého sveta, si pre mňa skalou v búrke. Milujem byť tvojím manželom, milujem byť spoločne s tebou rodičom našej dcérke. Je to ten najväčší dar,” vyznal sa o desať rokov mladší umelec. 

Nick Jonas a Priyanka Chopra sa zosobášili koncom roka 2018 len 4 mesiace po zásnubách. Ich dcérka, ktorej dali meno Malti Marie prišla na svet v januári 2022. Dievčatko sa vypýtalo na svet predčasne a zhruba 100 dní po narodení muselo byť pod neustálym dohľadom lekárov. 

Viac o téme: Priyanka ChopraNick Jonas
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu