Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Známa speváčka je v biknách MEGAsexi: Za hriech stojí aj jej kamoška!

Nicole Scherzinger Zobraziť galériu (8)
Nicole Scherzinger (Zdroj: Instgram)

LOS ANGELES - Opekali sa na slniečku! Speváčka Nicole Scherzinger (40) má telo, ktoré nikdy neomrzí. Najnovšie ho vystavila na obdiv v ružových bikinách, keď sa slnila v spoločnosti svojej kamarátky. Tá je rovnako sexi, ako slávna tmavovláska. Veď, posúďte sami!

Jedna krajšia ako druhá! Nicole Scherzinger rozhodne patrí medzi najsexi speváčky. Ak by o tom niekto pochyboval, pohľad na jej tip-top postavičku ho o tom určite presvedčí. Umelkyňa sa pravidelne pýši fotkami v provokatívnych outfitoch a úsporných bikinách. 

Pred pár dňami si užívala slnečné lúče v spoločnosti kamarátky a vizážistky Carlene. Práve ona zverejnila na svojom profile momentku s hviezdnou kamoškou. Obe dámy vyzerali v plavkách skvele, a tak nečudo, že ich komplimentami zahrnuli priatelia aj množstvo cudzích ľudí. 

„Och, vy dve! Stráviť s vami jeden deň by bolo pre mňa ako splnený sen,” priznal bez okolkov jeden zo speváčkiných fanúšikov. „Krása! Vďaka vám mám hneď lepší deň,” pridal sa ďalší. Čo na sexi krásky hovoríte vy?

Nicole Scherzinger vyzerá v bikinách božsky. Jej kamarátka Carlene má ale tiež sexepílu na rozdávanie.
Zobraziť galériu (8)
Nicole Scherzinger vyzerá v bikinách božsky. Jej kamarátka Carlene má ale tiež sexepílu na rozdávanie.  (Zdroj: Instgram)

Krásky si spoločné chvíle a oddych celkom užívali.
Zobraziť galériu (8)
Krásky si spoločné chvíle a oddych celkom užívali.  (Zdroj: Instgram)

Viac o téme: Nicole Scerzinger
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu