Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Žartík promi manželov mal krutú dohru: Všetko trpko oľutovali!

Justin Bieber s manželkou Hailey Zobraziť galériu (6)
Justin Bieber s manželkou Hailey (Zdroj: Twitter.com/Fly FM)

LOS ANGELES - Takéto reakcie nečakal! Justin Bieber (25) otvorene priznáva, že bojuje s depresiami. Aj preto mnohých jeho fanúšikov potešilo, keď na instagrame zverejnil fotku bábätka z ultrazvuku. Našli sa aj takí jedinci, čo si od prvej chvíle mysleli, že ide o prvoaprílový žart. Ako vyšlo najavo, mali pravdu. A na hlavu mladého speváka sa zniesla poriadna vlna kritiky.

Prvý apríl je pre mnohých vhodným dňom na to, aby si z niekoho vystrelili. Takýmto spôsobom sa chcel zabaviť aj spevák Justin Bieber. Zvolil však pomerne nevhodný žartík. 

Idol mnohých dievčat totiž na instagrame navodil vo fanúšikoch dojem, že sa stane otcom. Neskôr pridal fotografie svojej ženy Hailey u gynekológa, ako si hladká bruško, čím chcel umlčať všetkých, čo si mysleli, že ide len o žart. Ako sa napokon ukázalo, blondínka tehotná nie je.

Justin sa zrejme zabával, avšak pri čítaní komentárov mu zrejme zamrzol úsmev na tvári. Mnohým totiž tento žart nepripadal vôbec vtipný. Zvlášť párom, ktoré sa o dieťatko snažia, či o neho prišli. 

Pod náporom mnohých nenávistných a kritických komentárov si napokon Justin sypal popol na hlavu. „Niektorí ľudia neberú vtipy veľmi dobre a urazia sa. Ja som vtipálek a bol to aprílový žart. Vôbec som nechcel byť necitlivý k ľuďom, ktorí nemôžu mať deti. Preberám zodpovednosť a ospravedlňujem sa tým, ktorých sa môj žart nejakým spôsobom dotkol,” vyjadril sa na instagrame spevák, ktorý si zrejme budúci rok viac premyslí, ako bude jeho prvoaprílový žart vyzerať. 

Justin Bieber najskôr zverejnil na instagrame fotku z ultrazvuku...
Zobraziť galériu (6)
Justin Bieber najskôr zverejnil na instagrame fotku z ultrazvuku...  (Zdroj: Instagram)

...neskôr záber svojej ženy Hailey, ako si hladká bruško.
Zobraziť galériu (6)
...neskôr záber svojej ženy Hailey, ako si hladká bruško.  (Zdroj: Instagram)

A nakoniec priznal, že ide o žart.
Zobraziť galériu (6)
A nakoniec priznal, že ide o žart.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Justin BieberHailey Bieber
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu