Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Šokujúce priznanie prominentného páru: Sex až po svadbe!

Justin Bieber s manželkou Hailey. Zobraziť galériu (5)
Justin Bieber s manželkou Hailey. (Zdroj: Annie Leibovitz pre Vogue)

LOS ANGELES - V dnešnej dobe sa toto často nevidí! Justin Bieber (24) a jeho manželka Hailey (22) poriadne prekvapili rozhovorom, ktorý poskytli magazínu Vogue. V ňom okrem iného prezradili, že pred svadbou žili bez sexu. A toto rozhodntie označili za jedno z najlepších, aké v živote urobili.

Hoci by sa mohlo zdať, že osudovou láskou Justina Biebera je Selena Gomez, s ktorou sa viackrát rozišli a dali dokopy, pani Bieberovou sa nakoniec stala iná kráska. A to modelka Hailey Baldwin. Dvojica spolu randila už aj v minulosti. Minulý rok svoj vzťah obnovili a v septembri spečatili svoju lásku svadbou. 

Zaujímavé je, že svadobným dňom sa v prípade prominentnej dvojice toho dosť zmenilo. Ako vyšlo najavo, Justin a Hailey spolu nemali sex, kým sa z nich nestali manželia. 

Justin sa dal na sexuálnu abstineciu už skôr. Sexi modelka jeho rozhodnutie akceptovala. „Boh nás nežiada o to, aby sme nemali sex kvôli nemu a preto, źe by chcel dávať nejaké pravidlá. Len nás chce chrániť od zranenia a bolesti,” vysvetlil svoje konanie Justin. „Chcel som sa Bohu takto ospravedlniť za svoje predošlé správanie. A verím, že Hailey som dostal za odmenu,” dodal silne veriaci spevák. 

Manželia sa zhodujú, že toto ich rozhodnutie nebolo jednoduché dodržiavať. „Sme dvaja mladí ľudia, ktorí sa učia za pochodu. Nebudem klamať, že všetko je magicky nádherné. Ale nikto predsa nepovedal, že manželstvo je jednoduché,” dodala krásna Hailey. 

Justin Bieber, Hailey Baldwin
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Annie Leibovitz pre Vogue)

Justin Bieber, Hailey Baldwin
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Annie Leibovitz pre Vogue)

 

Viac o téme: Justin BieberHailey Baldwin
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu