Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

FOTO zo svadby Bieberovcov vyráža dych: Šperky za 750-tisíc!

Justin Bieber s manželkou Hailey. Zobraziť galériu (12)
Justin Bieber s manželkou Hailey. (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES - Pompézna a poriadne luxusná! Taká bola svadba Justina (25) a Hailey (22) Bieberovcov. Dvojica si prvýkrát povedala svoje "áno" ešte minulý rok. Keďže spevák a modelka vtedy spečatili svoju lásku v tajnosti, rozhodli sa, že si svoj veľký deň zopakujú. Stalo sa tak v pondelok a veľkolepej udalosti sa zúčastnilo zhruba 150 hostí. Mlladomanželia na svojom veľkom dni nešetrili. Skôr naopak. Veď len šperky, ktorými boli ozdobení, mali hodnotu zhruba 700-tisíc eur.

Hoci bolo meno Justina Biebera dlhé roky spájané so Selenou Gomez, jeho osudovou láskou je úplne iná žena. A to modelka Hailey Baldwin, s ktorou sa minulý rok v tajnosti oženil. Dvojica sa pozná už z čias dospievania a obaja rok svojho manželstva hodnotia veľmi pozitívne.

Justin Bieber a Hailey Baldwin - niekedy v tomto období sa začal písať ich príbeh lásky.
Zobraziť galériu (12)
Justin Bieber a Hailey Baldwin - niekedy v tomto období sa začal písať ich príbeh lásky.  (Zdroj: Instagram)

Zrejme aj preto sa rozhodli spečatiť svoju lásku druhýkrát, a to už za prítomnosti blízkych a priateľov. Podľa medializovaných informácií ich pozvanie prijali napríklad Kendall Jenner, Kylie Jenner, ich mama Kris, Ed Sheeran, Usher a mnoho ďalších celebrít.

Justin a Hailey sú na sociálnych sieťach dosť aktivni. Obaja sa s fanúšikmi podelili o sériu svadobných fotografií. Dominantné sú na nich najmä luxusné šperky, ktorými boli ženích a nevesta počas svojho veľkého dňa ozdobení. 

Podľa zverejnených informácií má prsteň na nevestinej ruke hodnotu 500 tisíc dolárov, náušnice zhruba 123 tisíc dolárov. Jagal sa aj ženích, ktorého zuby boli skrášlené šperkom za 25 tisíc dolárov a jeho hodinky stoja 100 tisíc dolárov. 

Svadobné foto Justina a Hailey Biberovcov.
Zobraziť galériu (12)
Svadobné foto Justina a Hailey Biberovcov.  (Zdroj: Instagram)

Svadobné foto Justina a Hailey Biberovcov.
Zobraziť galériu (12)
Svadobné foto Justina a Hailey Biberovcov.  (Zdroj: Instagram)

 

Viac o téme: Hailey BieberJustin Biber
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu