Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Justin Bieber prosí o modlitby, jeho žena sa takto pretŕča v spoločnosti!

Justin Bieber s manželkou Hailey. Zobraziť galériu (8)
Justin Bieber s manželkou Hailey. (Zdroj: Twitter.com/Fly FM)

NEW YORK - Justin Bieber (25) pred pár dňami poriadne vystrašil svojich priaznivcov. Prostredníctvom sociálnych sietí priznal, že bojuje s depresiami a svojich fanúšikov vyzval k tomu, aby sa za neho modlili. V náročných chvíľach mu je oporou jeho žena Hailey (22). Tá si ale v utorok od speváka odbehla do spoločnosti, kde v sexi šatách predviedla svoje dokonalé krivky.

Justin Bieber sa stal súčasťou šoubiznisu v útlom veku, čo sa na jeho živote podpísalo. V nedávnych rozhovoroch otvorene hovoril o negatívnych stránkach slávy i o svojich problémoch. Miláčik mnohých dievčat sa netají tým, že jeho psychika je pomerne krehká. 

Pred pár dňami zverejnil na instagrame odkaz, ktorý mnohých jeho priaznivcov vyľakal. „Dosť teraz bojujem. Cítim sa ako odpojený a čudne... Stále sa z toho dostanem, takže nemám oobavy. Len som sa chcel s vami spojiť a poprosiť vás, aby ste sa za mňa modlili. Boh je verný a vaśe modlitby ozaj fungujú,” vyznal sa Bieber zo svojich pocitov. 

Hoci je Justin na sociálnych sieťach aktívny a nedávno poskytol pár rozhovorov, spoločenským podujatiam sa celkom vyhýba.

Jeho žena Hailey sa však v utorok zúčastnila veľkého otvorenia nového hotela. Spoločne s kamarátkami - modelkami Elsou Hosk, Kendall Jenner a Joan Smalls sa celkom dobre zabávali. Bieberova manželka mala na sebe minišaty s výstrihom, ktoré dokonale zvýraznili jej ženské zbrane. Nechajme sa prekvapiť, či kráska najbližšie vezme medzi ľudí aj svojho manžela...

Hailey Bieber sa zabávala v spoločnosti kamarátok z modelingu. Zľava Elsa Hosk, Kendall Jenner, Hailey Bieber a Joan Smalls.
Zobraziť galériu (8)
Hailey Bieber sa zabávala v spoločnosti kamarátok z modelingu. Zľava Elsa Hosk, Kendall Jenner, Hailey Bieber a Joan Smalls.  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Justin BieberHailey Baldwin
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu