Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Z dcéry Tom Cruisa rastie krásna slečna: Na ulici ju nemožno prehliadnuť!

Tom Cruise Zobraziť galériu (7)
Tom Cruise (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Žiadna šedá myška! Suri Cruise - dcéra Katie Holmes a Toma Cruisa už dávno nie je tým malým dievčatkom. Čochvíľa oslávi 13. narodeniny a pri pohľade na ňu musí byť každému jasné, že z nej rastie krásna slečna. Nie je tajomstvom, že brunetka sa od malička rada parádi. Najnovšie paparazzi zábery sú dôkazom, že sa nič nezmenilo.

Katie Holmes patrí k hviezdam, ktoré si v súkromí na svoj zovňajšok príliš nepotrpia. Paparazzom sa ju už viackrát podarilo zvečniť bez štipky mejkapu, nenalíčenú, v rozgajdanom oblečení a bez podprsenky. 

Avšak jej dcéra Suri je v tom úplne iná. Už od útleho detstva sa v uliciach premávala na opätkoch a s výrazným rúžom. Na svoj vzhľad kladie dôraz aj teraz, keď sa z nej pomaličky stáva tínedžerka. 

Bulvárnym fotografom sa ju pred pár dňami podarilo stretnúť v uliciach. Suri bola pekne učesaná s jemne naličenými perami. Na sebe mala kvetované nohavice, výrazný kabát a tenisky. V ruke zvierala značkovú kabelku. 

Nie je tajomstvom, že Tom Cruise sa o svoju dcéru vôbec nezaujíma. Hlavným dôvodom je zrejme to, že ona aj jej mama nie sú viac členkami scientologickej cirkvi. Tom má ešte s exmanželkou Nicole Kidman adoptovanú dcéru Isabellu a syna Connora, s ktorými má dobrý vzťah. Asi je vám jasné, že obaja vyznávajú jeho vieru...

Suri Cruise má rada výrazné farby a už viackrát šokovala aj nalíčenou tvárou.
Zobraziť galériu (7)
Suri Cruise má rada výrazné farby a už viackrát šokovala aj nalíčenou tvárou.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Suri Cruise
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu