Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Conchita Wurst radikálne zmenila imidž: Veď je z nej chlap! Sexi chlap...

Conchita Wurst Zobraziť galériu (9)
Conchita Wurst (Zdroj: SITA)

VIEDEŇ - Ako iný človek! Meno Conchita Wurst (30) sa každému spája s bradatým umelcom odetým v krásnych ženských šatách, ktorý v roku 2014 vyhral súťaž Eurovision Song Contest. Kontroverznému imidžu tejto hviezdy je však nateraz koniec. Z Conchity je razom šarmantný muž. Aha!

Meno Thomas Neuwirth je mnohým ľuďom cudzie. Keď sa však povie Conchita Wurst, tak si hádam každý spomenie na bradatú speváčku, ktorá sa preslávila v roku 2014. Eurovíziu vyhrala zrejme nielen kvôli svojej piesni, ale aj vďaka kontroverznému imidžu. Tomu bola verná roky. 

Conchita Wurst
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: SITA)

Nedávno sme vás na topkách informovali, že brunetka zatúžila po zmene. Conchita sa predviedla s blond vlasmi a rovnakú farbu mala aj jej brada. 

Conchita Wurst radikálne zmenila
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: Instagram C.W.)

Na nedávnom Opernballe sa Conchita Wurst ukázala v jednoduchých šatách s hlbokým výstrihom, s hustou bradou, holou hlavou a výrazným líčením. 

Conchita Wurst
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Ženská podoba Conchity je ale, zdá sa, minulosťou. Pohľad na aktuálne fotky kontroverznej speváčky sú pre mnohých ozaj šokujúce. Najnovšie sa totiž prezentuje ako muž. „Wau! To je úžasné a neuveriteľné. Nemala som tušenia, že pod tými parochňami, šminkami a šatami sa skrýva takýto fešák!” znejú niektoré z komentárov. Čo na fešáka Thomasa hovoríte vy?   

Conchita Wurst
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Conchita Wurst
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu