Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Telo na Opernballe neprekvapilo, zato Conchita... Mein Gott!

Elle Macpherson Zobraziť galériu (8)
Elle Macpherson (Zdroj: profimedia.sk)

VIEDEŇ - Holá hlava, výstrih po pupok! Na topkách sme vás informovali, že hviezdnym hosťom Richarda Lugnera (85) na tohtoročnom Opernballe bola Elle Macpherson (54). Krásna modelka stavila na róbu čiernej farby a jednoduchú vizáž. Nebyť statusu hviezdy, medzi ostatnými dámami by sa poľahky stratila. To sa však nedá povedať o spevákovi/speváčke Conchite Wurst (30). Túto bytosť jednoducho nešlo prehliadnúť!

Štvrtkový večer sa niesol v znamení Opernballu. Vo Viedenskej štátnej opere sa zišli osobnosti z politky, diplomacie, či spoločenského života. Pozvanie prijali aj mnohí zahraniční hostia, vrátane modelky Elle Macpherson. Tú si do svojej čestnej lóže pozval veľkopodnikateľ Richard Lugner. 

Krásna plavovláska stavila na róbu čiernej farby s veľkou sukňou. Dlhé vlasy mala vyžehlené, na tvári svieži mejkap a ozdobená bola luxusnými šperkami. Elle vyzerala skvele... Ale to asi nikoho neprekvapilo.

Elle Macpherson
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: Instagram)

O udivené pohľady sa postaral/a skôr Conchita Wurst. S vyholenou hlavou a hustou bradou totiž v bielych šatách s hlbokánskym vystrihom bol/a rozhodne najvýstrednejším účastníkom prestížneho podujatia. 

Conchita Wurst
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Elle MacphersonRichard LugnerOpernballConchita Wurst
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu