Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Slávna Nemka po pôrode: Jej brucho vyzerá... Fantastisch!

Diane Kruger Zobraziť galériu (7)
Diane Kruger (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES - Tá drina sa vyplatila! Herečka Diane Kruger (42) priviedla na svet svoje prvé dieťatko začiatkom novembra. Odvtedy prešlo len pár mesiacov, avšak prominentná mamička sa už dostala späť do skvelej formy. Fotkou bezchybného bruška sa pochválila na instagrame a veru, nejedna žena pri pohľade na ňu zbledne závisťou.

Kilogramy navyše, ovisnuté brucho, či oblejšie krivky sú kombinácia, ktorá trápi po pôrode mnohé ženy. Rodáčka z Nemecka - herečka Diane Kruger je však dôkazom, že keď sa chce, všetko za dá. Do formy sa dokonca dostala expresne rýchlo. 

Od chvíle, čo sa stala matkou, prešli zhruba len štyri mesiace. Avšak po tehotenstve niet na tele slávnej blondínky už ani stopy. Diane sa pochválila na instagrame fotkou plochého brucha a hádam každému tým vyrazila dych. 

„Predvádzam sa? Ku*va, áno! Bola to tvrdá drina, dostať späť svoje brucho. Nemyslela som si, že to bude po pôrode možné. A zvlášť v mojom veku,” pripísala k záberu Kruger, ktorá sa nezabudla poďakovať trénerke. „Ženské telo je úžasné,” dodala. 

Diane Kruger ako tehuľka.
Zobraziť galériu (7)
Diane Kruger ako tehuľka.  (Zdroj: Instagram)

Diane Kruger v súčasnosti.
Zobraziť galériu (7)
Diane Kruger v súčasnosti.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Diane Kruger
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu