Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Dcéru legendárneho Michaela Jacksona hospitalizovali: Paris sa pokúsila o samovraždu... Môže za to kontroverzný dokument!

Paris Jackson Zobraziť galériu (5)
Paris Jackson (Zdroj: SITA)

NEW ORLEANS - Mladá Paris Michael Katherin Jackson (20) to v živote nemá ľahké. Hoci je dcérou jednej z najväčších speváckych legiend, jej životná cesta je pretkaná samými problémami. Prvýkrát sa pokúsila o samovraždu pred šiestimi rokmi. Tentoraz opäť skončila hospitalizovaná, pričom dôvodom má byť kontroverzný dokument o jej otcovi.

Uplynulé dni sa podpísali na psychike dcéry zosnulého Michaela Jacksona, Paris. Tá to v živote nemá jednoduché a už v rannom tínedžerskom veku sa prvýkrát pokúsila spáchať samovraždu, keď sa predávkovala tabletkami a aby toho nebolo málo, podrezala si aj žily.

Svetlo sveta uzrel nedávno nový kontroverzný dokument o škandáloch Michaela Jacksona.
Zobraziť galériu (5)
Svetlo sveta uzrel nedávno nový kontroverzný dokument o škandáloch Michaela Jacksona.

Ani začiatok tohto roka jej veľmi neprial, keď sa psychicky zrútila, no tu už sa sama dokázala prihlásiť na liečenie. Hoci sa už z liečebne dostala, svoj pokoj stále nenachádza. Môže za to práve dokument o jej otcovi Leaving Neverland, ktorý hovorí o jeho škandáloch.

Nosnou témou je, ako inak, to, že mal zneužívať neplnoleté deti. I keď celá rodina stojí za ním a tvrdia, že je nevinný, stále sa nájde niekto, kto o jeho čestnosti pochybuje. Najnovšie Wade Robson a Steven Safechuck, ktorí nakrútili posledný kontroverzný dokument.

Opäť tak otvorili starú tému a jatria ako-tak zahojené rany rodiny. Parisina slabšia psychika to však neuniesla a blondínka zasa zvolila radikálne riešenie - pokus o samovraždu a opäť podrezaním žíl. Portál TMZ.com informoval, že dedička po Jacksonovi bola hospitalizovaná v nemocnici v dôsledku pokusu o samovraždu, pričom zdroj z rodiny potvrdil, že dôvodom je spomínaný dokument. Ten istý portál tiež verejnosť informoval, že Paris z nemocnice už stihli prepustiť a je v opatere „svojho tímu".

Dcéra Paris dokument psychicky neuniesla.
Zobraziť galériu (5)
Dcéra Paris dokument psychicky neuniesla.  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Michael JacksonParis Jackson
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu