Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Krásna speváčka ohúrila v plavkách: Jej prsia bez podprsenky - Žiadna sláva!

Selena Gomez Zobraziť galériu (7)
Selena Gomez (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Je späť! Selena Gomez (26) sa po zdravotných a psychických problémoch vrátila do bežného života. Vídať ju pomaličky už aj na červenom koberci a začala byť tiež aktívna na instagrame. Tam aktuálne zverejnila fotku v plavkách, za ktorú zožala obdiv. Jej prsia bez podprsenky však až tak skvele nevyzerajú...

Bez podprsenky ani na krok! Tým by sa mala riadiť speváčka a herečka Selena Gomez. Hoci má tmavovláska len 26 rokov, jej vnady už podľahli gravitácii. Dôkazom sú nedávne paparazzi zábery. Kráska na nich sice vyzerá spokojne a šťastne, avšak pohľad na jej prsia mnohých prekvapí. 

V uplynulých hodinách zverejnila Selena na instagrame fotku v červených plavkách. Stala sa totiž tvárou najnovšej kolekcie značky Krahs Swimwear. Výsledné zábery zachytávajú umelkyňu len do pol pása, takže jej problematickejšie partie nevidno. Výrazné líčenie pridalo bývalke Justina Biebera na sexepíle, a tak nečudo, že fanúšikovia sú nadšení. 

Selenina fotka v plavkovej podprsenke sa páči i mnohým jej kolegyniam a kolegom zo šoubiznisu. Už teraz má na nej viac ako 10 miliónov like-ov a niet pochýb, že budú pribúdať ďalšie. 

Viac o téme: Selena Gomez
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu