Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Havlová poriadne prekvapila: Intímna FOTO z postele!

Dagmar Havlová Zobraziť galériu (6)
Dagmar Havlová (Zdroj: profimedia.sk)

PRAHA - Obyčajná fotka neobyčajných ľudí! Aj takto komentovali ľudia záber, ktorý najnovšie zverejnila na facebooku Dagmar Havlová (65). Niekdajšia prvá dáma si zaspomínala na svojho zosnulého manžela Václava Havla (†75) a pri tej príležitosti poodhalila aj čosi zo súkromia.

Dagmar Veškrnová je pre mnohých Čechov a Slovákov obľúbenou a talentovanou herečkou. 4. januára 1997 sa vydala za vtedajšieho prezidenta Václava Havla a stala sa z nej prvá dáma. 

A hoci na verejnosti musela svojho manžela vhodne reprezntovať, za dverami spálne a v súkromí boli aj oni obyčajnými smrteľníkmi z mäsa a kostí. Dôkazom môže byť fotka, ktorú Dagmar aktuálne zverejnila na facebooku. 

Havlová poriadne prekvapila: Intímna
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Facebook)

V popise Havlová poukázala na to, akým význaným dňom je pre ňu 4. január. V roku 1997 sa konala ich svadba, v roku 2012 si 15. výročie sobáša pripomínala žiaľ už ako vdova a práve v tento deň vložila manželovu urnu do hrobu. Tento rok uplynulo už 22 rokov od chvíle, čo ona a niekdajší prezident spečatili svoju lásku svadbu. 

Václav Havel bol obľúbeným prezidentom. A tak nečudo, že sa pod fotografiou objavilo viacero komentárov, v ktorých na neho ľudia so smútkom a láskou spomínali. 

Viac o téme: Dagmar Havlová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu