Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Promi milenci si užívali na pláži: Keď zbadala paparazzov...

Katy Perry a Orlando Bloom Zobraziť galériu (6)
Katy Perry a Orlando Bloom (Zdroj: profimedia.sk)

HAWAII - Hneď mala po nálade! Speváčka Katy Perry (34) a herec Orlando Bloom (41) si v uplynulých dňoch dopriali oddych. Navliekli sa do plaviek a spoločne sa oddávali šnorchlovaniu. Ako býva zvykom, pozornosti paparazzov neušli. Umelkyňa z ich prítomnosti nebola vôbec nadšená a dala im to aj patrične najavo.

Neušli im! Katy Perry a Orlando Bloom tvoria sympatický pár, avšak v spoločnosti sa veľmi často neukazujú. Zrejme aj preto, že nie sú veľmi nadšení z bulvárnych fotografov. Nečudo. Veď nie je tomu tak dávno, čo slávneho herca nafotili počas dovolenky celkom nahého. 

Zaľúbenci si v týchto dňoch opäť dopriali trošku oddychu. Uplynulé dni trávili na Havajských ostrovoch, kde sa celkom intenzívne venovali šnorchlovaniu. Orlando bol do tejto aktivity celkom ponorený. Avšak Kate neušlo, že na nich striehnu paparazzi. Výrazom svojej tváre dala jasne najavo, že z nich nie je nadšená.

Dvojici robili spoločnosť ich štvornohí miláčikovia. Katy deti nemá, Orlando má syna zo vzťahu s modelkou Mirandou Kerr. Speváčka vychádza s chlapcom veľmi dobre a Bloom má z toho veľkú radosť. „Zásnubný prsteň pre ňu ešte nemá, avšak často hovorí o spoločnej budúcnosti. Katy je skvelá a veľmi si rozumejú,³ uviedol pre magazín People zdroj z hercovho okolia. 

Katy Perry a Orlando Bloom si užívali oddych. Prítomnosť paparazzov ich nepotešila.
Zobraziť galériu (6)
Katy Perry a Orlando Bloom si užívali oddych. Prítomnosť paparazzov ich nepotešila.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Katy PerryOrlando Bloom
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu