Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Trapas talentovanej krásky: Kým sa takto rehotala, fotografom ju ukázala!

Misty Copeland Zobraziť galériu (7)
Misty Copeland (Zdroj: profimedia.sk)

MILÁNO - Nepozorná! Misty Copeland (36) je talentovanou tanečnicou, ktorá je vo svete baletu pojmom. V roku 2015 bola magazínom Times zaradená medzi 100 najvplyvnejších ľudí sveta. Trapasy však neobchadzajú nikoho. A svoje o tom vie už aj spomínaná umelkyňa, ktorá fotografom ukázala svoju spodnú bielizeň.

Kalendár Pirelli je exkluzívnou záležitosťou. Jednak preto, že vychádza v obmedzenom počte a tiež preto, že na jeho stránkach je zachytená krása známych žien. Pre tie je pocta byť súčasťou kalendára a rovnako to vnímajú aj fotografi, ktorí sú vybraní, aby ho zhotovili. 

Pre rok 2019 bol zvolený fotograf Albert Watson. Pred jeho objektívom sa predviedli modelka Gigi Hadid, herečka Laetitia Casta, či balerína Misty Copeland. 

Včera večer sa konalo slávnostné podujatie, v rámci ktorého boli aj jednotilvé zábery z kalendára Pirelli predstavené. A spomínané krásky nemohli na slávnostnom koberci chýbať. Misty Copeland si pri tej príležitosti obliekla rafinovane strihané šaty, ktoré odhaľovali je vypracované nohy. Stačila ale chvíľka nepozornosti a vyrehotaná kráska nechtiac ukázala aj spodnu bielizeň. Nuž, stáva sa...

Misty Copeland ukázala fotografom aj spodnú bielizeň.
Zobraziť galériu (7)
Misty Copeland ukázala fotografom aj spodnú bielizeň.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Misty Copeland
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu