Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Zmyselná herečka ohúri nahá aj oblečená: FOTO ako dôkaz!

Laetitia Casta Zobraziť galériu (10)
Laetitia Casta (Zdroj: SITA)

PARÍŽ - Krásna! Taká je francúzska herečka a modelka Laetitia Casta, ktorá dnes oslavuje 41. narodeniny. Očarujúca umelkyňa, ktorú preslávil i počin Asterix a Obelix, má sexepílu na rozdávanie. A srší z nej pri každej príležitosti. Aha!

Laetitia Casta sa narodila 11. mája 1978. Súčasťou šoubinzisu sa stala ako 15-ročná, keď sa začala venovať modelingu. V roku 1999 sa predviedla tiež ako herečka, a to v počine Asterix a Obelix, kde stvárnila zmyselnú Falbalu. 

Laetitia Casta
Zobraziť galériu (10)
 (Zdroj: TF1 Films Productions)

Odvtedy si Laetitia zahrala aj v ďalších filmoch a seriáloch. Pózovala pre tie najprestížnejšie magazíny a svoju tvár prepožičala do mnohých reklamných kampaní. Bola anjelikom Victoria´s Secret a v roku 1998 ju zvolili za najsexi ženu sveta. 

A právom. Veď krásou a šarmom ohúri aj dnes. Dôkazom sú zábery, ktoré vznikli pri spolupráci s renomovanými fotografmi. Laetitia je však očarujúca i vtedy, keď sa ukáže v spoločnosti. A pokojne môže byť zahalená od hlavy po päty, aj tak jej to pristane. 

Laetitia Casta
Zobraziť galériu (10)
 (Zdroj: Albert Watson Photography/ Pirelli 2019)

Laetitia Casta
Zobraziť galériu (10)
 (Zdroj: Patrick Demarchelier/ US Vogue)
 

Laetitia Casta
Zobraziť galériu (10)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Popri kariére si Casta budovala tiež rodinku. S fotografom a režisérom Stéphanom Sednaouim má dcéru, hercovi Stefanovi Accorsimu porodila syna a dcéru. V roku 2017 sa vyala za herca Louisa Garela.    

Viac o téme: Laetitia Casta
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu