Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Latino kráska dala zbohom snúbencovi: Rozchod po desiatich rokoch

Alessandra Ambrósio Zobraziť galériu (5)
Alessandra Ambrósio (Zdroj: SITA/AP)

LOS ANGELES - Brazílska modelka Alessandra Ambrósio sa po desiatich rokoch rozišla so snúbencom Jamiem Mazurom. Informáciu potvrdil magazín Us Weekly.

Tridsaťšesťročná rodáčka z Erechimu sa s podnikateľom zasnúbila v roku 2008. Dvojica má spolu dve deti, deväťročnú Anju a päťročného Noaha.

Alessandra Ambrósio sa venuje modelingu od 15 rokov. Je víťazkou brazílskej edície Elite Model Look. Po tom, ako sa objavila na titulke brazílskeho vydania magazínu Elle, sa predstavila v reklamných kampaniach značiek ako Christian Dior, Giorgio Armani, Ralph Lauren či Prada a bola na titulkách magazínov Cosmopolitan, GQ, Harper's Bazaar, Marie Claire a Vogue. Objavila sa aj v slávnom kalendári Pirelli a v rokoch 2000 - 2017 bola jedným z anjelikov prestížnej značky spodnej bielizne Victoria's Secret. Zahrala si v seriáloch Ako som spoznal vašu mamu (2005 - 2014), Vincentov svet (2004 - 2011), bondovke Casino Royale (2006) a tiež komédiách Ocko je doma (2015) a Ocko je doma 2 (2017). Magazín Forbes ju v roku 2012 zaradil na šieste miesto rebríčka najlepšie zarábajúcich modeliek sveta.

Viac o téme: Alessandra Ambrósio
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu