Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Pikantný úlovok paparazzov: Hviezdna kráska s rukou v gaťkách!

Sienna Miller Zobraziť galériu (6)
Sienna Miller (Zdroj: profimedia.sk)

CANCUN - Stačilo málo a celý svet by videl to najintímnejšie! Krásna herečka Sienna Miller (35) sa momentálne nachádza v Mexiku, kde si v obľúbenej dovolenkovej destinácii vychutnáva chvíle oddychu a sladkého nič nerobenia. Ako to v prípade hviezd býva zvykom, "spoločnosť" jej robia i paparazzi. Tým sa podarilo krehkú krásku zvečniť aj vo chvíli, keď si musela napraviť spodný diel bikín. Výsledkom je pomerne zaujímavá momentka - Aha!

Čo to tam stvára?! To si povie asi každý, kto zbadá dovolenkovú fotku herečky Sienny Miller. Paparazzi ju totiž zachytili s rukou v rozkroku. Blondínka však vo vlnách nerobila nič nevhodné. Práve naopak. V snahe, aby celý svet nevidel jej intímne partie, zachraňovala, čo sa dalo.

Šantenie v oceáne, či mori sa už mnohým (nielen) hviezdam postaralo o pikantný trapas. Divoké vlny totiž vedia odhaliť prsia, či strhnúť spodný diel plaviek. V podobnej situácii sa takmer ocitla aj krásna Sienna. Neposlušné gaťky si ale pohotovo napravila.

Internet je plný herečkiných nahých fotiek. Paparazzi ju neraz načapali počas toho, ako sa slnila hore bez. Ako 20 ročná pózovala odhalená pre obľúbený Pirelli Calendar. Často sa vyzliekla aj pred kamerami. Spomenúť možno počiny High-Rise, či Alfie. 

Kvôli divokým vlnám sa Sienna Miller ocitla v nepríjemnej situácii. Gaťky od bikín jej takmer spadli a odhaili to najintímnejšie.
Zobraziť galériu (6)
Kvôli divokým vlnám sa Sienna Miller ocitla v nepríjemnej situácii. Gaťky od bikín jej takmer spadli a odhaili to najintímnejšie.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Sienna Miller
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu