Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Slávnej mamine dáva dieťa poriadne zabrať: Paparazzi FOTO ako dôkaz!

Kate Hudson Zobraziť galériu (8)
Kate Hudson (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Hlavne pohodlne! Týmto sa po pôrode dieťatka riadia mnohé ženy. A vyzerá to tak, že zástankyne toho sú aj medzi celebritnými maminami. Tie si zväčšia potrpia na tip-top vzhľad, avšak herečka Kate Hudson (39) očividne nepotrebuje vyzerať vždy ako zo žurnálu. Veď sa pozrite!

Kate Hudson patrí k hollywoodskym kráskam, ktoré sú známe najmä vďaka účinkovaniu v romantických komédiách. Pre sympatickú blondínku je dlhé roky typický zdravý spôsob stravovania a pravidelný pohyb. 

K nemu sa Kate nedávno vrátila po niekoľkomesačnej pauze. Začiatkom októbra sa jej narodila vytúžená dcérka. Slávna blondínka sa počas tehotenstva prehnane neobmedzovala a prežívala ho ako mnohé iné ženy. V týchto dňoch sa už však pustila do zhadzovania nadbytočných kilogramov, o čom informovala svojich fanúšikov prostredníctvom instagramu.

Kate nemá problém ukázať sa svetu strapatá a spotená. Rovnako tak nemá problém vybehnúť do ulíc bez štipky mejkapu, v neforemných šatách a učesaná len tak ledabolo. Dokazujú to najnovšie paparazzi zábery.

Bulvárny fotograf totiž zvečnil slávnu herečku cestou od zubára a veru, ako kráska z červeného koberca príliš nevyzerala. Viaceré mamičky nám však dajú za pravdu, že popri starostlivosti o dieťatko a iných povinnostiach je dokonalý mejkap to posledné, na čo pomyslia...

Kate Hudson nepotrebuje byť tip-top za každých okolností.
Zobraziť galériu (8)
Kate Hudson nepotrebuje byť tip-top za každých okolností.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Kate Hudson
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu