Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Promi milenka vybehla do ulíc bez gatiek: Ben, túto sexicu si nechal ísť?!

Shauna Sexton Zobraziť galériu (6)
Shauna Sexton (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES - Za tou sa určite obzerali nielen muži, ale aj ženy! Shauna Sexton je síce modelkou z pánskych magazínov, ale do povedomia verejnosti sa dostala najmä vďaka romániku so slávnym hercom Benom Affleckom. Dvojica sa už podľa všetkého nestretáva. A nejeden chlap nechápavo krúti hlavou. Sexi blondínka je totiž poriadna divoška, čo v uplynulých dňoch dokázala aj v nočných uliciach.

Medzi hanblivky nepatrí! Shauna Sexton je zvyknutá pózovať pred objektívom viac nahá ako oblečená. Aj jej príspevky na sociálnych sieťach sú zväčša sexi a vedia poštekliť fantáziu jej mužských fanúšikov. Bývalá milenka Bena Afflecka sa však aj do mesta pokojne vyberie tak, že sa za ňou musí každý otočiť. 

Bulvárny fotograf totiž nedávno zvečnil Shaunu v uliciach. Oblečené mala čierne minišaty, pri pohľade na ktoré bolo každému jasné, že si nohavičky pod ne nedala. 

Shauna Sexton sa zviditeľnila najmä ako milenka Bena Afflecka. Paparazzi ich spolu nafotili koncom augusta. Slávny herec pár dní na to skončil na protialkoholickom lieční. A hoci dvojica strávila potom pár dní na spoločnej dovolenke, podľa medializovaných informácií pár netvoria. Ben sa vraj chce maximálne sústrediť na svoje zdravie a deti. 

Shauna Sexton si vyšla do spoločnosti bez nohavičiek.
Zobraziť galériu (6)
Shauna Sexton si vyšla do spoločnosti bez nohavičiek.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Ben AffleckShauna Sexton
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu