Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Pikošky z kráľovskej svadby: Veľká jazva, tehotná Meghan a trapas s krásnymi prsiami!

Svadba princeznej Eugenie bola veľkolepá. Zobraziť galériu (10)
Svadba princeznej Eugenie bola veľkolepá. (Zdroj: SITA)

LONDÝN - Najsledovanejšou udalosťou uplynulých dní bola jednoznačne svadba v britskej kráľovskej rodine. Vydávala sa princezna Eugenie, z ktorej bola krásna nevesta. Slávnostného obradu sa zúčastnilo množstvo celebrít. Čím všetkým bola ešte táto udalosť zaujímavá?

Ďalšie FOTO z veľkolepej kráľovskej svadby nájdete TU! 

Zrejme každý, kto sledoval piatkovú svadbu, zaznamenal, že na nej chýbala Charlesova manželka Camilla. Ako vyšlo najavo, v tom čase si plnila povinnosti v Škótsku, kde svojou návštevou poctila základnú školu v Aberdeenshire.
Zobraziť galériu (10)
Zrejme každý, kto sledoval piatkovú svadbu, zaznamenal, že na nej chýbala Charlesova manželka Camilla. Ako vyšlo najavo, v tom čase si plnila povinnosti v Škótsku, kde svojou návštevou poctila základnú školu v Aberdeenshire.  (Zdroj: SITA)

Vojvodkyňa Meghan mala oblečený tmavomodrý kabát, ktorý len umocnil špekulácie o tom, že by mala byť tehotná. Čo myslíte vy, skrýva pod ním rastúce bruško?
Zobraziť galériu (10)
Vojvodkyňa Meghan mala oblečený tmavomodrý kabát, ktorý len umocnil špekulácie o tom, že by mala byť tehotná. Čo myslíte vy, skrýva pod ním rastúce bruško?  (Zdroj: SITA)

Keď Eugenie kráčala uličkou, ženích si nasadil okuliare, aby ju lepšie videl. „Vyzeráš perfektne. Láme mi to srdce,” poznamenal nervózny Jack, keď k nemu jeho láska pristúpila.
Zobraziť galériu (10)
Keď Eugenie kráčala uličkou, ženích si nasadil okuliare, aby ju lepšie videl. „Vyzeráš perfektne. Láme mi to srdce,” poznamenal nervózny Jack, keď k nemu jeho láska pristúpila.  (Zdroj: SITA)

Krásnou nevestou boli očarení zrejme viacerí. Stanica BBC vysielala svadbu naživo a na obrazovke boli aj titulky. V istej chvíli, keď sa komentovala jej svadobná róba, sa tam objavila veta - Aké krásne prsia.
Zobraziť galériu (10)
Krásnou nevestou boli očarení zrejme viacerí. Stanica BBC vysielala svadbu naživo a na obrazovke boli aj titulky. V istej chvíli, keď sa komentovala jej svadobná róba, sa tam objavila veta - Aké krásne prsia.  (Zdroj: bbc)

Viacerých pobavili grimasy princa Georga, ktorý bol medzi družičkami neprehliadnuteľný.
Zobraziť galériu (10)
Viacerých pobavili grimasy princa Georga, ktorý bol medzi družičkami neprehliadnuteľný.  (Zdroj: SITA)

Pikošky z kráľovskej svadby:
Zobraziť galériu (10)
 (Zdroj: SITA)

Fotografov zaujala jazva na nevestinom chrbte. Tá pochádza z operácie, ktorú absolvovala ako 12-ročná. Zákrok trval 8 hodín a princeznej pri ňom naprávali skoliózu. Zaujímavé je, že nevesta sama poprosila autorov róby, aby mala odhalený chrbát. Chcela totiž takto dodať odvahu ostatným ľuďom, ktorí majú jazvy na tele.
Zobraziť galériu (10)
Fotografov zaujala jazva na nevestinom chrbte. Tá pochádza z operácie, ktorú absolvovala ako 12-ročná. Zákrok trval 8 hodín a princeznej pri ňom naprávali skoliózu. Zaujímavé je, že nevesta sama poprosila autorov róby, aby mala odhalený chrbát. Chcela totiž takto dodať odvahu ostatným ľuďom, ktorí majú jazvy na tele.  (Zdroj: SITA)
 
Okrem pozvaných hostí sa v priestoroch zámku zdržiavalo zhruba 1200 ľudí. Tí si domov odniesli bavlnené vrecúško, V ňom boli zlatá čokoládová minca, pršiplášť, plechovka sušienok, plechovka vody a magnetka. Podľa medializovaných informácií sa jedno vrecúško draží za zhruba 400 eur.
Zobraziť galériu (10)
Okrem pozvaných hostí sa v priestoroch zámku zdržiavalo zhruba 1200 ľudí. Tí si domov odniesli bavlnené vrecúško, V ňom boli zlatá čokoládová minca, pršiplášť, plechovka sušienok, plechovka vody a magnetka. Podľa medializovaných informácií sa jedno vrecúško draží za zhruba 400 eur.  (Zdroj: internet)

Ženích a nevesta odchádzali zo svadobného obradu v tomto luxusnom aute.
Zobraziť galériu (10)
Ženích a nevesta odchádzali zo svadobného obradu v tomto luxusnom aute.  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Kráľovská svadbaPrincezná Eugenie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu