Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Z obyčajného letu poriadny škandál: Hviezda v rukách polície, na letisku mala nabitú ZBRAŇ!

David Henrie Zobraziť galériu (5)
David Henrie (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Amerického herca Davida Henrieho v pondelok zadržali na letisku v Los Angeles po tom, čo u neho našli nabitú zbraň. Informoval o tom magazín People, ktorému to potvrdil člen polície na letisku. Podľa portálu TMZ u rodáka z kalifornského Mission Viejo našli počas kontroly na letisku nabitú zbraň značky M&P Shield s kalibrom 9 mm a okamžite ho zadržali. Prepustili ho ešte v ten deň na kauciu 10-tisíc dolárov (v prepočte 8 640 eur), píše People s tým, že 1.októbra sa 29-ročný herec v tejto súvislosti postaví pred súd.

Henrie krátko po prepustení zverejnil na sociálnej a mikroblogovacej sieti Twitter vyhlásenie, v ktorom uviedol, že sa cíti trápne a ponížene. "Beriem zodpovednosť za dnešnú situáciu na LAX. Neúmyselne som si na letisko zobral legálne vlastnenú zbraň, ktorá je zaregistrovaná na moje meno. Je mi ľúto problémov, ktoré spôsobila," uviedol v stanovisku a zároveň poďakoval bezpečnostným zložkám na letisku a losangeleskej polícii za ich "láskavosť a profesionalitu".

David Henrie si zahral v seriáloch ako Kúzelníci z Waverly (2007 - 2012), Ako som spoznal vašu mamu (2005 - 2014) alebo vo filmoch Dobrodružstvo v Arizone (2004), Vražda v Hollywoode (2004), Otec v pasci (2009), Kúzelníci z Waverly - Film (2009), Dospeláci 2 (2013), Little Boy (2015) či Poliš z obchoďáku 2 (2015).

Viac o téme: David Henrie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu