Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Krásna speváčka zhadzuje kilá: Táto riťka je minulosťou!

Demi Lovato Zobraziť galériu (8)
Demi Lovato (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES - Chce byť opät sexi! Hoci má Demi Lovato len 26 rokov, preskákala si toho viac, než dosť. Jej obdobie dospievania bolo poznačené šikanovaním, sebapoškodzovaním, depresiami i bulímiou. Herečka a speváčka mala tiež problém s alkoholom a drogami. Minulé leto všetkých šokovala, keď sa predávkovala. Krásna tmavovláska statočne bojuje so svojími démonmi a už sa pustila aj do svojej postavy, ktorú v poslednom čase zanedbávala.

Demi Lovato je krásna žena, ktorá na pódiách bežne vystupovala v rajcovných a provokatívnych outfitoch. Tým sa v priebehu uplynulých mesiacov vyhýba. Jednak mala úplne iné starosti a tiež jej krivky nie sú už to, čo bývali. Zrejme aj preto v poslednom čase zverejňuje na instagrame len fotografie svojej peknej tváričky. 

Talentovaná tmavovláska sa ale rozhodla vrátiť späť do formy. Paparazzi ju totiž zvečnili cestou do fitnesscentra. Jej zadok a kypré stehná síce v čiernych legínsach nevyzerali najlepšie, ale niet pochýb, že Demi sa nám už čoskoro pochváli schudnutou postavou. 

Demi Lovato kedysi.
Zobraziť galériu (8)
Demi Lovato kedysi.  (Zdroj: Instagram)

Demi Lovato v súčasnosti.
Zobraziť galériu (8)
Demi Lovato v súčasnosti.  (Zdroj: profimedia.sk)

 

Viac o téme: Demi Lovato
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu