Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Kelly z Beverly Hills vydesili tučné fotky: Takto na sebe zamakala!

Jennie Garth pred rokom. Zobraziť galériu (6)
Jennie Garth pred rokom. (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES - Wau! Herečku Jennie Garth (46) netreba nikomu predstavovať. Preslávilo ju totiž účinkovanie v obľúbenom seriáli Beverly Hills 90210. Od jeho nakrúcania ubehli roky a blondínka sa za ten čas dosť zmenila. Minulý rok sa v médiách ocitli fotky, na ktorých bola výrazne tučnejšia. Pozrite sa, ako vyzerá dnes!

Pribúdajúce roky sú často nemilosrdné. Zľutovanie nemajú ani so slávnymi osobnosťami a celebritami. Svoje by o tom vedela hovoriť herečka Jennie Garth, ktorá v poslednom čase bojovala s kilami navyše. Keď sa minulý rok objavili v médiách jej paparazzi zábery, mnohí ani neverili, že sa pozerajú na niekdajšiu hviezdu seriálu Beverly Hills 90210. 

Kilá navyše, nesprávne zvolený outfit a Jennie hneď vyzerala ako malá tučibomba.
Zobraziť galériu (6)
Kilá navyše, nesprávne zvolený outfit a Jennie hneď vyzerala ako malá tučibomba.  (Zdroj: profimedia.sk)

A zdá sa, že spomínané zábery vydesili aj samotnú herečku. Seriálová Kelly si totiž vstúpila do svedomia a začala pravidelne a poctivo cvičiť. „Posledných 18 mesiacov som sa sústredila na moje zdravie. Hlavne duševné, ale fyzické zdravie zohrávalo veľkú rolu v tom, aby som sa cítila spokojná a šťastná. Každodenný pohyb mi pomohol nielen získať späť zdravé telo, ale úprimne ma udržal pri živote. Starať sa o seba je to najdôležitejšie, čo môžeme urobiť. Dúfam, že moja skúsenosť vás inšpiruje alebo aspoň pobaví,” vyznala sa na instagrame blondínka, ktorá pridala aj video zo svojho tréningu. 

Pri pohľade na herečkine aktuálne fotky nám určite dáte za pravdu, že vyzerá skvele. Bulvárny fotograf ju zvečnil vo chvíli, keď opúšťala fitko a spoločnosť jej robila dcéra Lola. 

Jennie Garth na svojej postavičke zapracovala. Výsledok stojí za to. Pri cvičení jej robí spoločnosť dcéra Lola.
Zobraziť galériu (6)
Jennie Garth na svojej postavičke zapracovala. Výsledok stojí za to. Pri cvičení jej robí spoločnosť dcéra Lola.  (Zdroj: profimedia.sk)

Jennie Garth vyzerá skvele.
Zobraziť galériu (6)
Jennie Garth vyzerá skvele.  (Zdroj: Instagram JG)

Viac o téme: Jennie GarthBeverly Hills 90210
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu