Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Koncert Anastacie v Trnave sa blíži: POZOR, zmena!

Anastacia Zobraziť galériu (6)
Anastacia (Zdroj: Instagram)

TRNAVA - Koncert americkej speváčky Anastacie, ktorá vystúpi 12. augusta v Trnave, sa neuskutoční na pôvodne ohlásenom mieste, teda na Štadióne Antona Malatinského, ale v trnavskom amfiteátri.

Nečakanú zmenu zapríčinil úspešný postup klubu FC Spartak Trnava do 3. predkola Ligy majstrov 2018/2019. A tak celý štadión musí byť k dispozícii potrebám UEFA už 13. augusta. A nakoľko odvoz techniky a následná príprava trávnika by sa nestihla v požadovanom čase, organizátor sa rozhodol koncert presunúť zo Štadióna Antona Malatinského do trnavského amfiteátra.

Vstupenky zakúpené na štadión platia i do amfiteátra, taktiež sa zachovajú formy sedenia a státia.


Predpredaj.sk » Anastacia The evolution Tour 2018


Anastacii Lyn Newkirk ako trinásťročnej diagnostikovali Crohnovu chorobu, no nevzdala sa a intenzívne sa venovala tancu. V roku 1998 zaujala nahrávacie spoločnosti, keď sa dostala do finále talentovej show MTV The Cut. Jej debutový album Not That Kind vyšiel v roku 2000. Nasledovali štúdiovky Freak Of Nature (2001), Anastacia (2004), Heavy Rotation (2008), It's A Man's World (2012), Resurrection (2014) a spomínaná Evolution (2017).

V roku 2003 jej diagnostikovali rakovinu prsníka a neskôr založila nadáciu The Anastacia Fund zameranú na prevenciu tejto choroby medzi mladými ženami. V roku 2013 podstúpila obojstrannú mastektómiu po tom, ako jej opätovne diagnostikovali rakovinu prsníka.

Viac o téme: Anastacia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu