Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Slávna speváčka bez mejkapu: Fúha, celá pehavá a úplne iná!

Speváčka Anastacia Zobraziť galériu (6)
Speváčka Anastacia (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES - Spoznali by ste ju?! Speváčka Anastacia oslávila minulý mesiac 49. narodeniny, no pri pohľade na ňu to znie neuveriteľne. Blondínke to pristane aj bez nánosov líčidiel, umelých mihalníc a výrazného rúžu. Fotkou prirodzenej tváre sa pochválila na instagrame a mnohých prekvapila nielen tým, že vyzerá akosi inak, ale aj tým, že má pleť posiatú pehami.

Speváčka Anastacia vždy vie, ako prekvapiť svojich fanúšikov. V minulosti napríklad neváhala zverejniť fotku obnaženého tela, momentálne prekvapila záberom "nahej" tváre. Svetu tak chcela dať najavo, že sa prirodzenosti vôbec nebojí. Spomínaná fotografia totiž odhaľuje, že blondínka má po celej tvári pehy. 

Medzi priaznivcami tým vyvolala veľké nadšenie. „Vyzerať takto v tvojom veku by chceli asi mnohé ženy,” znie jeden z komplimentov. „Síce som chvíľku váhal, či si to vôbec ty, ale musím uznať, že si krásna,” pridal svoj komentár ďalší fanúšik. „Bez tých umelín a vrstiev mejkapu je z teba úplne iná žena,” reagoval ďalší. Čo na prirodzenú tvár známej speváčky hovoríte vy?     

FOTO speváčky Anastacie bez mejkapu nájdete v GALÉRII>>

Viac o téme: Anastacia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu