Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Láska Forresta Gumpa je aj po 50-tke kus: Milenec sa pri nej nevie ovládať!

Robin Wright Zobraziť galériu (9)
Robin Wright (Zdroj: profimedia.sk)

CAPRI - Neodolal! Aj herečka Robin Wright (52), ktorú preslávilo účinkovanie v obľúbenom filme Forrest Gump, si aktuálne užíva sladké ničnerobenie. Spoločnosť jej robí výrazne mladší milenec - Francúz Clement Giraudet, ktorý ide na nej oči nechať. A nielen to! Bulvárny fotograf ich dokonca zvečnil aj pri nežnostiach. Tým sa oddávali priamo v bazéne.

Nemožno sa čudovať, že manažér módneho domu Saint Laurent - Clement Giraudet je do slávnej herečky bláznivo zamilovaný. Hoci je od neho staršia, stále sa pýši udržiavanou figúrou a nechýba jej sexepíl. 

Zaľúbenci si momentálne užívajú dovolenku v romantickom Taliansku. Počas leňošenia v hotelovom bazéne im robili spoločnosť aj paparazzi. Robin a Clement si ale očividne svet okolo seba príliš nevšímajú a majú oči len jeden pre druhého. 

V niektorých médiách sa dokonca objavili špekulácie, že herečka a manažér už svoju lásku v tajnosti spečatili svadbou. Oni sa k dohadom zatiaľ nevyjadrili. Blondínka, ktorá pred kamerami stvárnila aj lásku Forresta Gumpa, už bola dvakrát vydatá. S hercom Seanom Pennom má syna a dcéru.  

Takto vyzerá 52-ročná Robin Wright v bikinách.
Zobraziť galériu (9)
Takto vyzerá 52-ročná Robin Wright v bikinách.  (Zdroj: profimedia.sk)

Robin s milencom majú oči len pre seba.
Zobraziť galériu (9)
Robin s milencom majú oči len pre seba.  (Zdroj: profimedia.sk)

 

Viac o téme: Robin Wright
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu