Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Láska Forresta Gumpa zavítala do Karlových Varov: Krásou vyráža dych aj pred 60-kou!

Robin Wright Zobraziť galériu (4)
Robin Wright (Zdroj: SITA)

KARLOVY VARY - Dostala chuť na miestne špeciality! Slávna herečka Robin Wright (57), ktorá sa preslávila najmä ako životná láska Forresta Gumpa, prijala pozvanie na Medzinárodný filmový festival do Karlových Varov, ktorý sa v týchto dňoch koná u našich západných susedov. Počas návštevy jednej z miestnych reštaurácii ju zachytili aj bulvárni fotografi, ktorých potešila krásnym úsmevom.

Robin Wright sa počas svojej kariéry objavila vo viacerých známych filmoch, ako sú napríklad Adore, Land či Wonder Woman. Fanúšikovia si ju však najviac pamätajú ako Jenny vo filme Forrest Gump, ktorá bola jeho osudovou láskou.

Láska Forresta Gumpa zavítala
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Paramount Pictures)

Herečka sa momentálne nachádza v Česku, kde sa zúčastnila 57. ročníka Medzinárodného filmového festivalu Karlovy Vary. Okrem nej poctili toto podujatie aj ďalší známi herci, ako je napríklad Russell Crowe.

Počas včerajšieho večera ju fotografi zachytili pred jednou z miestnych reštaurácii. Známa herečka tak, ako je u nej zvykom, nešetrila úsmevom. Pri pohľade na ňu nám nepochybne mnohí dajú za pravdu, že je stále šarmantná a ani vek jej na kráse rozhodne neuberá.

Robin Wright
Zobraziť galériu (4)
Robin Wright  (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Robin Wright
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu