Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Intímny moment modelky a jej partnera: Pár žiaril šťastím!

Karlie Kloss Zobraziť galériu (5)
Karlie Kloss (Zdroj: SITA/Photo by Joel C Ryan/Invision/AP)

BRATISLAVA - Americká modelka Karlie Kloss sa tri mesiace po oznámení zásnub vydala za podnikateľa Joshuu Kushnera. Zástupcovia 26-ročnej rodáčky z Chicaga magazínu People potvrdili, že dvojica sa zosobášila vo štvrtok večer. Blondínka mala vo svoj veľký deň na mieru ušité šaty z dielne módneho domu Dior.

Kloss a Kushner si povedali svoje "áno" počas malého židovského obradu na severe štátu New York v spoločnosti asi 80 ľudí. Na jar pritom pripravujú väčšiu oslavu pre blízkych a priateľov. „Svadba bola intímna a dojímavá. Pár žiaril šťastím," prezradil pre People priateľ mladomanželov, ktorý sa zúčastnil na ceremónii.

Dvojica, ktorá je spolu od roku 2012, oznámila svoje zasnúbenie v júli, niekoľko týždňov po tom, ako 33-ročný Kushner počas romantického víkendu požiadal Kloss o ruku. Joshua Kushner je mladší brat Jareda Kushnera, ktorý je poradcom prezidenta Donalda Trumpa a manželom jeho dcéry Ivanky. Kloss sa k politickej orientácii Kushnerovcov verejne nevyjadruje, no sama podľa vlastných slov vo voľbách v roku 2016 hlasovala za Hillary Clinton. Modelka pritom údajne v júni konvertovala na judaizmus, rovnako ako Ivanka Trump pred zasnúbením s Kushnerovým starším bratom.

Karlie Kloss je známa najmä ako jeden z "anjelikov" značky Victoria's Secret, medzi ktorých patrila v rokoch 2013 - 2015. Pre luxusnú značku spodnej bielizne pritom po prvý raz pracovala v roku 2011. Verejnosť ju mohla vidieť aj v reklamách pre Nina Ricci, Chloé, Lacoste, Yves Saint Laurent alebo Dolce & Gabbana. Predvádzala tiež pre Calvina Kleina, Karla Lagerfelda či Marca Jacobsa. Objavila sa napríklad aj na titulných stránkach viacerých vydaní magazínu Vogue.

Viac o téme: Karlie KlossJoshua Kushner
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu