Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Krásna misska († 32) sa obesila: Jej smrť mala hrozné následky!

Sophie Gradon a Aaron Armstrong Zobraziť galériu (5)
Sophie Gradon a Aaron Armstrong (Zdroj: Facebook)

PONTELAND - Odišiel za ňou! Na topkách sme vás nedávno informovali, že Miss Veľkej Británie a účastníčka reality šou Love Island - Sophie Gradon († 32) si siahla na život. Dnes už je známe, že sa obesila. Smrť celebritnej krásky niesol ťažko najmä jej 25-ročný milenec Aaron. Ten podľa najnovších informácií deň po pohrebe svojej lásky tiež spáchal samovraždu.

Keď sa verejnosť dozvedela o náhlej smrti známej Angličanky Sophie Gradon, boli v šoku nielen organizátori súťaže Miss, či fanúšikovia a jej kolegovia zo šou Love Island. Kráska totiž odišla z tohto sveta veľmi mladá. 

Krásnu missku († 32) našli mŕtvu: Exmilenka hovorí o samovražde!

Ako vyšlo najavo, Sophie bojovala s depresiami. Tie sa prehlbili, keď jej zomrel blízky priateľ. A hoci bola misska z roku 2009 krásna, navonok šťastná a zamilovaná, nič ju neodradilo od toho, aby si siahla na život. 

Smrť známej krásky bola diskutovaná aj na sociálnych sieťach. Jej frajer Aaron musel čeliť mnohým nenávistným komentárom. A nielen tomu... 25-ročný mladík si totiž deň po jej pohrebe siahol na život. „Som v posteli a jediné, čo cítim je Sophie,” znie jeden z mnohých bolestných príspevkov, ktoré Aaron zverejňoval na sociálnych sieťach.  

V jednom z nich akoby naznačil, aké hrozné sú jeho plány. „Nikdy ťa neprestanem milovať a moje srdce bude navždy tvoje. Až do dňa, kým nebudeme opäť spolu. Vidíme sa čoskoro, anjel môj, zohrievaj pre mňa posteľ,” napísal Aaron, ktorý sa podľa vyjadrení svojich príbuzných pokúsil o samovraždu aj zhruba pred štyrmi rokmi. Vtedy ho zachránil brat... 

Aaron Armstrong sa nevedel zmieriť so smrťou svojej krásnej frajerky. Instagram zásoboval slovami plnými bolesti.
Zobraziť galériu (5)
Aaron Armstrong sa nevedel zmieriť so smrťou svojej krásnej frajerky. Instagram zásoboval slovami plnými bolesti.  (Zdroj: Facebook)

Viac o téme: Sophie GradonAaron Armstrong
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu