Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Krásnu missku († 32) našli mŕtvu: Exmilenka hovorí o samovražde!

Sophie Gradon Zobraziť galériu (10)
Sophie Gradon (Zdroj: Instagram)

PONTELAND - Krásna, zamilovaná, večne usmiata! Taká bola podľa slov najbližších Miss Veľkej Británie z roku 2009 - Sophie Gradon († 32), ktorú v stredu večer našli muži zákona bez známok života. Príčina smrti mladej ženy, ktorá sa zviditeľnila aj účinkovaním v obľúbenej reality šou Love Island, nie je známa. Jej bývala exmilenka však vo vyjadreniach naznačila, že tmavovláska si zrejme sama siahla na život.

Sophie Gradon bola vo Veľkej Británii celkom známa. Najskôr ako víťazka súťaže krásy a modelka, zhruba pred dvoma rokmi spravila rozruch účinkovaním v televíznej šou Love Island. Tam spoločne s Katie Salmon vytvorili prvý bisexuálny pár. 

Sophie Gradon a Katie Salmon boli prvým bisexuálnym párom v šou Love Island.
Zobraziť galériu (10)
Sophie Gradon a Katie Salmon boli prvým bisexuálnym párom v šou Love Island.  (Zdroj: ITV)

Jej aktuálnym partnerom bol však istý Aaron, ktorý vlastne na sociálnych sieťach prezradil, že Sophie zomrela. „Nikdy na ten tvoj úsmev nezabudnem. Zlatko, veľmi ťa milujem. Budeš navždy celým mojím svetom,” vyznal sa zo svojich pocitov mladík, ktorého bývalá misska nedávno označila za lásku svojho života. 

Sophie Gradon označila Aarona za lásku svojho života.
Zobraziť galériu (10)
Sophie Gradon označila Aarona za lásku svojho života.  (Zdroj: Instagram)

„Jej smrť nesprevádzajú žiadne podozrivé okolnosti,” vyjadril sa pre médiá miestny hovorca polície. Tá našla krásku bez známok života v stredu okolo pol deviatej večer v dome v Pontelande.

Sophie vyzerala byť šťastná, spokojná a zamilovaná. Aj preto správa o jej smrti mnohých zaskočila. Zvlášť, keď jej bývalá milenka Katie naznačila, že sáchaal samovraždu. „Nie je šialené, že niekto tak očarujúci, usmievavý a zdanlivo šťastný, nevie nájsť iné riešenie? Aký je svet, ktorý žijeme mimo sociálnych sietí? Nikto netuší, kto aký zvádza boj. Moje srdce je zlomené a cítim veľkú bolesť,” znie úryvok z jej emotívneho vyznania. 

Šokujúca správa zasiahla aj ďalších účastníkov spomínanej reality šou a na bývalú kráľovnú krásy si prostredníctvom sociálnych sietí zaspomínali aj organizátori súťaže Miss. 

Sophie Gradon bola dokonalá, večne usmiata a zamilovaná, avšak...
Zobraziť galériu (10)
Sophie Gradon bola dokonalá, večne usmiata a zamilovaná, avšak...  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Sophie Gradon
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu