Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Z Bieberových slov pukne jeho bývalke srdce: Selena, toto radšej nečítaj!

Selena Gomez Zobraziť galériu (7)
Selena Gomez (Zdroj: profimedia.sk)

BAHAMY - Jedna rana za druhou! O láske medzi Selenou Gomez (25) a Justinom Bieberom (24) vedel každý. Nielen ich fanúšikovia. Dvojica sa totiž viackrát vrátila k sebe a pôsobili dojmom, akoby bez seba nevedeli žiť. Nečudo, že keď v týchto dňoch vyšlo najavo, že sa spevák zasnúbil s inou kráskou, zostali mnohí v šoku. Poriadne prekvapivé sú aj jeho vyznania plné lásky, ktoré by si jeho bývalá frajerka čítať určite nemala.

Justin Bieber a modelka Hailey Baldwin sa zasnúbili. Takéto titulky obleteli médiá po celom svete. K romantickému momentu došlo počas pobytu na Bahamách a verejnosť s napätím čakala, ako zareaguje Justinova bývalá láska - Selena Gomez. Tá sa v minulosti netajila tým, že ju vzťah s Bieberom dosť potrápil. 

Sympatická brunetka sa doposiaľ nevyjadrila. Avšak jej asistentka Theresa Mingus zverejnila na instagrame fotografiu z lode, kde spoločne oddychujú. Na Seleninej tvári vidno úsmev a zdroj z okolia speváčky pre Foxnews prezradil, že jej na Bieberovi už viac nezáleží a cez rozchod sa už preniesla. 

Z Bieberových slov pukne
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: Instagram)

Ktovie, či nezmení rétoriku po tom, keď na sociálnych sieťach zbadá vyznania plné lásky, ktoré Justin adresoval svojej snúbenici. „Hailey som tak veľmi zamilovaný do všetkého, čo sa ťa týka. Som odhodlaný stráviť život spoznávaním každej tvoje časti, milovať ťa trpezlivo a nežne. Sľubujem, že budem viesť našu rodinu čestne a bezúhonne, aby nás Ježiš protredníctvom Ducha Svätého sprevádzal pri všetkom, čo robíme a pri každom našom rozhodnutí,” uviedol vo svojom vyznaní Justin.        

Zároveň dodal, že chce s Hailey Baldwin vytvoriť dokonalú rodinu. „Moje celé srdce patrí len tebe a vždy budeš u mňa na prvom mieste. Si láskou môjho života a nehcem ho stráviť s nikým iným. Robíš ma lepším a dokonale sa dopĺňame,” nešetril krásnymi slovami mladý umelec.

Z Bieberových slov pukne
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Selena GomezJustin BieberHailey Baldwin
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu