Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Po 25 rokoch je KONIEC: Hviezda komédie Moja tučná grécka svadba sa rozvádza!

Nia Vardalos Zobraziť galériu (2)
Nia Vardalos (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Kanadsko-americká herečka gréckeho pôvodu Nia Vardalos požiadala o rozvod s manželom Ianom Gomezom. Päťdesiatpäťročná rodáčka z Winnipegu podala žiadosť v utorok v okrese Los Angeles, pričom ako dôvod uviedla neprekonateľné rozdiely. Informuje o tom magazín People na základe dokumentov, ktoré získal portál The Blast. Vardalos sa s 53-ročným manželom podľa vlastných slov rozišla už pred vyše rokom, 29. júna 2017, takmer 24 rokov po tom, ako sa zosobášili.

"Náš vzťah sa zmenil na priateľstvo, takže rozhodnutie ukončiť manželstvo bolo vzájomné a priateľské. Dúfame, že pri informovaní o tejto správe, na ktorú sa čoskoro zabudne, prevládne slušnosť. Ďakujeme za rešpektovanie nášho súkromia," uviedla dvojica vo vyhlásení, ktoré poskytla magazínu People.

Vardalos a Gomez sa vzali v septembri 1993. Dvojica má 11-ročnú dcéru Ilariu Vardalos Gomez, ktorú si adoptovali v roku 2008. Herečka súd žiada o spoločnú starostlivosť o ňu. O manželskom výživnom by mala podľa nej rozhodnúť mediácia.

Nia Vardalos, celým menom Antonia Eugenia Vardalos, je známa najmä vďaka romantickej komédii Moja tučná grécka svadba (2002), ktorá jej v roku 2003 vyniesla nominácie na Oscara za scenár a na Zlatý glóbus za herecký výkon v hlavnej úlohe. Získala tiež vďaka nej Independent Spirit Award v kategórii Najlepší debutový herecký výkon. Zahrala si aj v snímkach ako Connie a Carla (2004), Môj život v ruinách (2009) či Nenávidím Valentína (2009) a v roku 2016 sa dostala do kín komédia Moja tučná grécka svadba 2, v ktorej si opäť zahrala a napísala pre ňu scenár. Jej manžel sa pritom predstavil vo všetkých menovaných snímkach. Účinkoval napríklad aj v seriáloch Mesto žien (2009 - 2015) alebo Supergirl (2015).

Viac o téme: Nia VardalosIan Gomez
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu