Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Toto, že je trojnásobná mama?! Wau, táto sexi herečka postavou zatienila i naše modelky!

Lucia Hurajová Zobraziť galériu (18)
Lucia Hurajová

BRATISLAVA – Ohúrila! Herečka Lucia Hurajová (41) je matkou synčeka Maximiliána (5) a dvojičiek - Izabely a Sofie, ktoré porodila v novembri 2016. Hoci je mamou na plný úväzok a na spoločenských akciách sa často neukazuje, v utorok večer urobila výnimku a objavila sa v istom nákupnom centre na krste nového parfumu. Trojnásobná mama ihneď ohúrila prítomných svojím výzorom a zatienila aj niektoré prítomné modelky. Pozrite!

Mať doma dvojičky je dvojitá radosť, ale aj starosť. Svoje o tom vie aj herečka Lucia Hurajová, ktorá je už viac ako rok a pol mamičkou dvojičiek Sofie a Izabely. Okrem princezien má brunetka s partnerom Richardom aj staršieho, 5-ročného syna Maximiliána, a tak sa má umelkyňa čo obracať.

Svoje mamičkovské povinnosti však tmavovláska nedávno na chvíľu odložila a ukázala sa v istom petržalskom nákupnom centre na akcii, ktorá súvisela s krstnom nového parfumu. No a tam umelkyňa všetkých doslova prekvapila. Mnohým doslova až vyrazila dych.

Prítomných hostí totiž prekvapila ukážkovou figúrou, aká sa pri viacnásobných mamičkách na materskej dovolenke len tak nevidí. Hoci ona s nadbytočnými kilami nikdy problém nemala, bolo vidieť, že sa o seba poctivo stále stará. Dokonalé krivky, štíhle nohy, svieža pleť či úsmev na všetky strany z nej robia bezpochyby hot mamu, ktorá svojím výzorom zatienila v ten večer i niektoré oveľa mladšie modelky. Treba jednoducho uznať, že Lucia  vyzerá naozaj skvele! Fotografie nájdete v našej GALÉRII»

Viac o téme: Lucia Hurajová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu