Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Známa herečka sa ukázala v bikinách: Pozrite sa na ňu - hotová Pretty Woman

Emma Roberts Zobraziť galériu (9)
Emma Roberts (Zdroj: SITA)

PARÍŽ - Tej to ale pristane! Julia Roberts (50), ktorú pozná celý svet aj vďaka počinu Pretty Woman, nie je jedinou známou kráskou v rodine. Ako herečka je úspešná aj jej neter Emma (27). Tá má šarmu na rozdávanie a množstvo fanúšikov, ktorým sa nedávno ukázala v bikinách.

Julia Roberts vyvolala v týchto dňoch značný rozruch, keď si založila instagramový účet a zverejnila na ňom svoju prvú fotku. Jej neter Emma je na spomínanej sieti aktívna už dlhšie a smelo by mohla svojej o čosi slávnejšej tete radiť v tom, ako potešiť svojich fanúšikov. 

Mladá americká herečka sa momentálne nachádza v Európe. Do Paríža ju prilákala módna šou značky Dior. Emma si však našla čas aj na oddych. Fotku, na ktorej je pri hotelovom bazéne, zverejnila na internete a viacerí jej priaznivci sa zhodli, že jej to v čiernych bikinách veľmi pristane. 

„Mám pocit, že z teba vyrástla rovnaká Pretty Woman, akou je tvoja teta. Krásna a talentovaná žena - skvelá kombinácia. Veď ty by si mohla robiť aj modelku,” znejú pochvalné komentáre na adresu mladej herečky. Ako sa v plavkách páči vám? 

FOTO Emmy Roberts v bikinách je v GALÉRII>>

Viac o téme: Emma Roberts
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu