Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Beckhamovci oslávili 19. výročie svadby: Sedeli na zlatom tróne a boli nahí!

Manželia Beckhamovci Zobraziť galériu (7)
Manželia Beckhamovci (Zdroj: SITA)

LONDÝN - Vydržalo im to! Hoci manželstvu Davida a Victorie Beckhamovcov dával šancu len málokto, v týchto dňoch oslávli už 19. výročie svadby. V médiách sa viackrát špekulovalo o nevere a kríze, ale aj napriek tomu tvoria jeden z najkrajších párov šoubiznisu. Viete ale, ako vyzeral ich deň D?

Manželia Beckhamovci už čelili viacerým dohadom o nevere. Bulvár aj nedávno riešil Davidovu údajnú mileneckú aféru. Aj napriek tomu to však vyzerá tak, že ich vzťah je dostatočne silný. V týchto dňoch oslávili 19. výročie svadby a momentkou z romantickej večere sa pochválili na sociálnych sieťach. 

David a Victoria oslávili výročie romantickou večerou.
Zobraziť galériu (7)
David a Victoria oslávili výročie romantickou večerou.  (Zdroj: Instagram)

Niet pochýb, že Beckhamovci počas romantickej večere spomínali aj na svoj svadobný deň. A ten bol poriadne veľkolepý. Účet zaň bol zhruba 800 tisíc dolárov, čo bola v roku 1999 poriadne mastná suma.

David a Victoria Beckhamovci v deň svadby.
Zobraziť galériu (7)
David a Victoria Beckhamovci v deň svadby.  (Zdroj: instagram a Vogue)

Svadobný obrad sa konal len v úzkom kruhu. Nevesta mala oblečené šaty bez ramienok so 6-metrovou vlečkou, na hlave korunku s diamantami. Ako princezná sa moha cítiť aj vďaka tomu, že pri oltáre sedeli posadení na zlatých trónoch. Kytica, ktorú mala Victoria v rukách, obsahovala napríklad brečtan aj jabĺka. 

Na svadobnú párty prišli manželia už prezlečení. Obaja boli od hlavy po päty odetí vo fialovej farbe. Zhruba 250 hostí malo predpísaný dresscode - outfity čiernej alebo bielej farby. Torta bola ozdobená jabĺkami a na jej vrchu boli figúrky nahých tiel Victorie a Davida. Vrcholom večera bol ohňostroj.    

Viac FOTO nájdete v GALÉRII>>

Viac o téme: Victoria BeckhamDavid Beckham
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu