Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Beckhamova láska zmenila imidž: Bolo mu z toho do plaču!

David Beckham so svojou najväčšou láskou. Zobraziť galériu (6)
David Beckham so svojou najväčšou láskou. (Zdroj: Instagram)

LONDÝN - Vlasy sú korunou krásy! A platí to aj v prípade prominentnej dcérenky Davida a Victorie Beckhamovcov. Ich 7-ročná princeznička sa dlho pýšila hrivou, ktorú jej slávni rodičia nedávali vôbec strihať. Až v týchto dňoch zobral športovec nožnice a... Výsledok jeho práce nájdete v článku.

David a Victoria Beckhamovci majú krásnu rodinku, ktorú okrem nich tvoria synovia Brooklyn, Romeo a Cruz, i dcérka Harper. Tá nedávno oslávila 7. narodeniny a slávni rodičia jej gratulovali aj prostredníctvom sociálnych sietí. 

„Čo viac môžem povedať o mojej malej princezničke, než to, že je perfektná. Táto mala slečna je veľmi výnimočná a každý deň ma robí šťastným,” vyznal sa zo svojich pocitov tatko Beckham. 

Ten v týchto dňoch zverejnil záber, na ktorom robí svojej princezničke osobného kaderníka. Pridal aj komentár, v ktorom dal najavo, že je smutný z toho, že ju musel ostrihať. „Zhruba pred rokom mi moja manželka povedala, že by sme jej mali skrátiť vlasy. A ja som reagoval, že určite nie, že sa ich nik nedotkne. Nestrihali sme jej ich od chvíle, čo sa narodila,” uviedol v nedávnom rozhovore David. Harper mala vraj vlasy také dlhé, že jej siahali už po kolená. 

Pri pohľade na Davidovu tvár je jasné, že nie je nadšený z toho, že jeho princeznička bude mať kratšie vlasy.
Zobraziť galériu (6)
Pri pohľade na Davidovu tvár je jasné, že nie je nadšený z toho, že jeho princeznička bude mať kratšie vlasy.  (Zdroj: Instagram)

Takto teraz vyzerá princeznička Davida a Victorie Beckhamovcov.
Zobraziť galériu (6)
Takto teraz vyzerá princeznička Davida a Victorie Beckhamovcov.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: David Beckham
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu