Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Slávny herec po boku mladučkej milenky: Na staré kolená vyzerá ako pajác!

Nicolas Cage Zobraziť galériu (7)
Nicolas Cage (Zdroj: SITA)

BEVERLY HILLS - Nuž, chce s ňou držať krok! Nicolas Cage (54) má za sebou tri nevydarené manželstvá. Posteľ mu aktuálne zohrieva výrazne mladšia milenka Erika Koike, ktorú pred pár dňami zobral na rande. Zaľúbencom robili spoločnosť i paparazzi a veru, pohľad na slávneho herca je dosť desivý.

Strarnúť s rozumom a gráciou je dosť náročné. Šoubiznis je preto plný žien, ktoré to preháňajú s plastikami, či inými šialenosťami. Zdá sa, že pribúdajúcich rokov sa desia aj niektorí muži. Príkladom môže byť herec Nicolas Cage. 

Hviezdny päťdesiatnik v roku 2016 priznal, že so svojou ženou Alice Kim žijú oddelene. Dvojica má spolu syna a zaujímavé je, že keď sa zoznámili, tak kráska mala len 19 rokov. 

Výrazne mladšia je aj hercova súčasná milenka - Erika. Tá očividne obľubuje výstredné outfity. Paparazzi ju nedavno nafotili, keď mala oblečené metalické nohavice a strapcový top. Táto kombinácia však nebola ničím v porovnaní s tým, čo predviedol slávny herec. 

Nicolas sa totiž vyobliekal do gýčového saka, ktoré v kombinácii so slnečnými okuliiarmi a jeho nafarbenou bradou a vlasom pôsobili dosť komicky. 

Nicolas Cage na rande so svojou mladučkou milenkou.
Zobraziť galériu (7)
Nicolas Cage na rande so svojou mladučkou milenkou.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Nicolas CageErika Koike
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu