Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Takto kočíkuje promi mamina: Poriadny luxus a šaty sotva pod zadok!

Kylie Jenner s dcérkou Stormi. Zobraziť galériu (7)
Kylie Jenner s dcérkou Stormi. (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES - Celý Kardashianovský klan momentálne žije tým, čo sa deje v súkromí jednej zo slávnych setier - Khloé (33). Tá po prevalení nevery svojho frajera Tristana Thompsona (27) priviedla na svet ich dcérku. Z tejto novinky sa teší aj jej nevlastná sestra Kylie Jenner (20), ktorá sa stala mamičkou len nedávno. Pozrite sa, ako to vyzerá, keď sa vyberie so svojím pokladom na prechádzku!

Médiá po celom svete sú plné správ o tom, že Khloé Kardashian sa stala matkou. Svoje prvé dieťatko porodla basketbalistovi Tristanovi Thompsonovi. Ten si pred pôrodom poriadne zavaril, lebo ho paparazzi načapali pri bozkoch a návšteve hotela so sexicou, ktorá pracuje v striptízovom klube. 

Podľa zverejnených informácií robili Khloé pri pôrode spoločnosť jej mama Kris, sestry Kim a Kourtney, najlepšia kamarátka novopečenej mamičky a dokonca aj záletný otecko Tristan. „Khloé je zdrvená. Ale dovolila mu, aby sa toho zúčastnil a mohol sa k bábätku pritúliť. Všetci sa momentálne sústredia hlavne na to, čo je dobré pre dieťatko,” uviedol pre médiá dobre informovaný zdroj. 

Najmladšia zo slávnych sestier - Kylie sa pôrodu zúčastniť nemohla. Sama sa len nedávno stala mamičkou a usiluje sa venovať najmä svojej dcérke Stormi. Prostredníctvom sociálnych sietí zverejnila momentky z ich spoločnej prechádzky. Ako vidno, dieťatko sa vyváža v kočíku luxusnej talianskej značky. Z jej dielne pochádzajú aj krátke minišaty, ktoré mala Kylie oblečené. 

FOTO Kylie Jenner z prechádzky s dcérkou Stormi nájdete v GALÉRII>>

V takomto luxusnom kočíku sa vyváža malá Kardashianka.
Zobraziť galériu (7)
V takomto luxusnom kočíku sa vyváža malá Kardashianka.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Kylie JennerKardashians
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu