Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Kardashianky vám bude hrozne ľúto: TOTO by nechcela zažiť žiadna žena!

Khloé Kardashian a Tristan Thompson Zobraziť galériu (7)
Khloé Kardashian a Tristan Thompson (Zdroj: Instagram)

NEW YORK - Chúďa! Khloé Kardashian (33) a jej partner Tristan Thompson (27) by sa každú chvíľu mali stať rodičmi. Niektorí si dokonca myslia, že hviezda reality šou Keeping Up With the Kardashians už v tajnosti porodila. Isté však je, že blondínka má tieto výnimočné chvíle "spríjemnené" neverou svojho frajera, ktorá sa rieši v médiách po celom svete.

Vyzerá to tak, že basketbalista Tristan Thompson sa veľmi rád bozkáva. A to nielen so svojou frajerkou Khloé Kardashian, ktorá nosí pod srdcom jeho dieťa. Médiá totiž obleteli zábery zo sobotňajšej párty z novootvoreného klubu. Športovec sa zabával v spoločnosti istej Lani Blair, s ktorou si bez rozpakov vymieňal intímnosti. Podľa medializovaných informácií dokonca skončili spolu na hoteli. K nevere malo dôjsť v New Yorku. 

Khloé sa momentálne nachádza v Clevelande, kde chcela priviesť svoju dcérku na svet. Správanie budúceho otecka zatiaľ nijako nekomentovala. Jej fanúšikovia ho však vôbec nešetria a prostredníctvom sociálnych sietí mu posielajú rôzne odkazy. 

„Zbožňujem Kardashianky a toto ma veľmi zarmútilo. A to na mňa pôsobil ako dobrý a milujúci partner,” znie jedna z reakcií na Tristanovu adresu. Khloé sa netajila tým, že basketbalistu veľmi miluje a ospevovala ho pri každej príležitosti. 

Za zmienku stojí, ze Tristan a Kardashianka sa dali dokopy v čase, keď jeho bývala priateľka Jordan Craig čakala ich spoločné dieťa, dnes už 16-mesačného syna Princa. 

Tristan Thompson sa v klube bozkával s Lani Blair, s ktorou skončili spolu v hoteli. VIDEO nájdete TU!

Lani Blair má 28 rokov a pracuje v striptízovom klube v Queense ako barmanka. Na instagrame má zhruba 300 tisíc followerov, no od dnešného dňa je jej profil nastavený ako súkromný. Jej FOTO nájdete v GALÉRII>>

VIDEO: Tristana Thompsona načapali pri intímnostiach s inými ženami už v októbri.

Viac o téme: Khloe KardashianTristan Thompson
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu