Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Sexbomba z Baywatchu UTAJILA TEHOTENSTVO: Páááni, veď ona už čochvíľa rodí!

Kelly Rohrbach Zobraziť galériu (4)
Kelly Rohrbach (Zdroj: SITA)

MALIBU - Tu sú už všetky slová zbytočné! Kelly Rohrbach (33), ktorá sa do povedomia verejnosti dostala napríklad účinkovaním v novom spracovaní Baywatchu, má krásnu novinku. Už čoskoro sa z nej totiž stane dvojnásobná mamička. Sladké tajomstvo odhalili zábery bulvárnych fotografov.

Sexi blondínka Kelly Rohrbach vhupla do sveta šoubinzisu najskôr ako modelka. Potom v roku 2017 stvárnila v Baywatchi ikonicku CJ Parker, čo bola postava, ktorou sa v origináli preslávila hviezdna Pamela Anderson. Zahrala si ale aj v seriáloch Dva a pol chlapa, Yellowstone, či vo filme Daždivý deň v New Yorku. Na sociálnej sieti Instagram má takmer 10 miliónov followerov, avšak posledné roky tam nie je príliš aktívna. 

Slávna kráska si totiž naplno užíva rodinný život. V roku 2019 sa vydala za advokáta Steuarta Waltona, ktorému v roku 2022 porodila synčeka, ktorému dali meno Lawrence. Nuž a Daily Mail odhalil, že ich rodinka sa čochvíľa rozrastie.

Kelly Rohrbach s manželom na fotke z apríla tohto roka, keď sa ešte pýšila takýmto plochým bruškom.
Zobraziť galériu (4)
Kelly Rohrbach s manželom na fotke z apríla tohto roka, keď sa ešte pýšila takýmto plochým bruškom.  (Zdroj: profimedia.sk)

Kelly totiž nosí pod srdcom dieťa, čoho dôkazom sú paparazzi zábery. Kráska neušla bulvárnym fotografom, keď si počas uplynulého víkendu užívala oddych na pláži. Pohľad na jej guľaté bruško prezrádza, že dieťatko sa vypýta na svet už čoskoro. FOTO nájdete TU!

Viac o téme: Kelly Rohrbach
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu