Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Známa speváčka prekvapila outfitom: Obliekla 20 rokov staré kúsky!

Melanie Brown Zobraziť galériu (8)
Melanie Brown (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES - Scary Spice je späť! Na topkách sme vás už informovali, že členky najúspešnejšej dievčenskej speváckej formácie - Spice Girls sa nedávno opäť všetky stretli. Podľa medializovaných informácií plánujú potešiť fanúšikov spoločným projektom. Mel B (42) pri tej príležitosti vytiahla zo skrine kúsok, ktorý si časy najväčšej slávy Spice Girls veľmi dobre pamätá.

Mel B sa v posledných rokoch už spevu nevenuje. Pomerne často ju však vídať ako porotkyňu v rôznych televíznych súťažiach. Najnovšie zasadla aj do porotcovského kresla projektu America´s Got Talent. 

„Spolupráca s ňou je skvelá. Aby som bol úprimný, občas je to utrpenie, ale ona má veľmi dobré srdce,” poznamenal v rozhovore pre Sunday People Simon Cowell. Okrem nich dvoch sú v porote aj modelka Heidi Klum a komik Howie Mandel. 

Počas uplynulých dní sa Mel B postaral o rozruch, keď si to na nakrúcanie namierila oblečená vo výraznom outfite. Na sebe mala overal od Jean-Paula Gaultiera. Ten mal svoju premiéru zhruba pred 20 rokmi a Scary Spice nemala problém to na instagrame priznať. 

Mel B bez okolkov priznala, že výrazný overal má vo svojom šatníku už roky.
Zobraziť galériu (8)
Mel B bez okolkov priznala, že výrazný overal má vo svojom šatníku už roky.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Melanie BrownMel BSpice Girls
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu