Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Porotkyňa z Talentu šokovala outfitom: Trčiace bradavky a TAM dole vidno všetko!

Mel B Zobraziť galériu (7)
Mel B (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES - Akoby sa zabudla obliecť! Melanie Brown (43) sa aktuálne venuje porotcovaniu v šou America's Got Talent. Nedávno vzala na nakrúcanie svoju dcéru Angel Iris. Oveľa viac však zaujala čudesným outfitom. V šoku zostali nielen paparazzi, ale aj jej fanúšikovia.

Fúha! Melanie Brown už viackrát potvrdila, že nepatrí medzi hanbivky. Už v časoch Spice Girls nosila výstredné kreácie a nebála sa ukázať čo-to zo svojho tela. Dychvyrážajúci je aj outfit, v ktorom ju nedávno zvečnili paparazzi.

Brunetka na sebe mala overal, pod ktorým jej trčali bradavky a elastický materiál obopínal jej intímne partie. Fotkami sa porotkyňa talentovej šou pochválila aj na instagrame. Viaceri fanúšikovia sa zhodli, že Mel B vyzerala akoby na sebe mala cyklistické oblečenie, či sťahujúcu spodnú bielizeň. 

„Si krásna žena, ale toto je príšerné. Keby som bola na mieste tvojej dćery, tak sa za to veľmi hanbím,” znie jedna z reakcií. „Nemáš pocit, že už toho ukazuješ príliš? Nabudúce môžeš ísť rovno holá,” pridal sa ďalší zhrozený fanúšik. Čo na outfit niekdajšej Scary Spice hovoríte vy?   

Mel B vzala so sebou na nakrúcanie šou America´s Got Talent svoju dcéru.
Zobraziť galériu (7)
Mel B vzala so sebou na nakrúcanie šou America´s Got Talent svoju dcéru.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Melanie BrownMel B
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu